Ο Pete Davidson είπε το μεγάλο ναι στον 2ο κύκλο του «The Kardashians» και αυτός είναι ο λόγος

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Pete Davidson είπε το μεγάλο ναι στον 2ο κύκλο του «The Kardashians» και αυτός είναι ο λόγος

Ο γνωστός κωμικός και σύντροφος της Kim Kardashian θα συμμετέχει στα επόμενα επεισόδια του οικογενειακού reality.

Δεν είναι μυστικό ότι η Kim Kardashian και ο Pete Davidson «λιώνουν» ο ένας για τον άλλον. Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια πολύ καλή περίοδο, με τις κοινές τους εμφανίσεις να είναι ολοένα και πιο συχνές. Αρκετές είναι μάλιστα οι φορές που ποζάρουν μαζί στον φακό και δημοσιεύουν τρυφερές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Pete και Κim έκαναν το επόμενο βήμα

Ο κωμικός και η τηλεπερσόνα έκαναν μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν, (εκτός από το να συγκατοικήσουν) και αυτή δεν είναι άλλη από το να εμφανιστούν μαζί στο reality «The Kardashians» του Hulu. Σύμφωνα με πηγή από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Kardashian, η εμφάνιση του Pete θα προβληθεί στα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του reality.

«Στο τέλος, ο Pete ξέρει ότι αυτό το επίπεδο έκθεσης για την καριέρα του δεν μπορεί να είναι κακό. Ελέγχει την αφήγηση σε αυτήν την περίπτωση, και δείχνει μόνο μια αγαπημένη πλευρά του εαυτού του που είναι αυθεντική. Ένιωθε ότι μετά από όλη την αναφορά σε αυτόν στην 1η σεζόν, δεν μπορεί απλώς να ξεφεύγει», ανέφερε η πηγή στο HollywoodLife.

https://www.instagram.com/p/Ce6Ndx8FUxn

«Διασκεδάζει κάνοντας αυτό μαζί της και όλοι ξέρουν ότι αυτό θα κάνει τους θαυμαστές να ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο να την παρακολουθήσουν. Είναι μια κατάσταση win-win. Η Kim ήταν απολύτως σύμφωνη με την απόφαση του Pete να συμμετέχει στο reality», συμπλήρωσε η πηγή.

«Η Κim δεν θα ανάγκαζε ποτέ τον Pete να κάνει κάτι που δεν θέλει. Η συμμετοχή του Pete στην εκπομπή ήταν κάτι που συζήτησαν μεταξύ τους, αλλά ποτέ δεν προσπάθησε να τον πείσει ή να του ασκήσει πίεση. Πραγματικά άφησε αυτή την απόφαση εντελώς στον Pete», τόνισε η πηγή από το στενό τους περιβάλλον..

Kim Kardashian: Η γνωριμία των παιδιών της με τον Pete Davidson δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση

Tο μόνο σίγουρο είναι πως το ερωτευμένο ζευγάρι ζει έναν μήνα του μέλιτος. Η Kim και ο Pete πρόσφατα ταξίδεψαν σε έναν επίγειο παράδεισο για να απολαύσουν ένα σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην Ταιτή, στη γαλλική Πολυνησία και δεν έκρυβαν το πόσο απολάμβαναν το εξωτικό τοπίο. Πλέον και οι δυο τους έχουν γίνει κατάξανθοι και πέρασαν ώρες στα καταγάλανα νερά όπου ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί.

Πηγή κεντρικής: kimkardashian