Όλες οι φορές που η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε με μαγιό και αντλήσαμε έμπνευση από εκείνη

Όλες οι φορές που η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε με μαγιό και αντλήσαμε έμπνευση από εκείνη

Τα μαγιό της παρουσιάστριας κολακεύουν κάθε γυναίκα με καμπύλες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες και θηλυκές παρουσιάστριες της ελληνικής TV και κάθε φορά που ποζάρει με μαγιό, ρίχνει το Instagram. Οι επιλογές της αναδεικνύουν πάντα τις καμπύλες της και είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στην αγορά.

Για την πρώτη της βουτιά για φέτος, η Σίσσυ επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό, του οποίου το πάνω μέρος είναι μαύρο, δένει στον λαιμό και έχει ανοιχτό ντεκολτέ, ενώ το κάτω μέρος του είναι animal print σε λεοπάρ, μαύρο, γκρι και άσπρο.

Εσύ θα έτρωγες το σουβλάκι όπως η Σίσσυ Χρηστίδου; Εμείς πάντως αμφιταλαντευόμαστε

Το post της Σίσσυς που «έριξε» το Instagram

Μιας και η παρουσιάστρια είναι πολύ ψηλή, δεν έχει ανάγκη από high leg μαγιό, ωστόσο το συγκεκριμένο στιλ κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά και ταιριάζουν σε όλους σχεδόν τους σωματότυπους.

https://www.instagram.com/p/Ce_VgZfoADu

Το καλοκαιρινό post της παρουσιάστριας μετρά ήδη περισσότερα από 40.000 likes, ενώ εμείς οι γυναίκες που έχουμε καμπύλες και θέλουμε να τις αναδεικνύουμε, αντλήσαμε έμπνευση για την επόμενη επιλογή μαγιό που θα κάνουμε.

Όταν η Σίσσυ μίλησε για όλα εκείνα που τη βοηθούν να χάσει κιλά

Τον Ιούλιο του 2020, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους fans της τους τρόπους με τους οποίους έχει καταφέρει να χάσει κιλά κατά το παρελθόν, μέσα από ένα διασκεδαστικό βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της εντυπωσιακής παρουσιάστριας με μαγιό.

Πηγή φωτογραφιών: @sissychristidou