Σασμός: Η σύλληψη του Μαθιού και το κακό μοντάζ απογοήτευσαν το Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η σύλληψη του Μαθιού και το κακό μοντάζ απογοήτευσαν το Twitter

Οι τίτλοι έπεσαν πριν ολοκληρωθεί η σκηνή σύλληψης του Μαθιού με τα σχόλια απογοήτευσης του κοινού να πέφτουν «βροχή» στο Twitter. 

Όπως αναμενόταν από τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής στον Σασμό, του εθνικού ζευγαριού όπως το είχαν ονομάσει οι θαυμαστές της σειράς εδώ και αρκετούς μήνες, είχε άδοξο τέλος. Ο φόνος του Άγγελου έκοψε την ανάσα των τηλεθεατών, όπως και συγκινητικές στιγμές που ακολούθησαν πριν τον γάμο του Μαθιού, ο οποίος δεν έγινε και ποτέ, με το τέλος του επεισοδίου να προκαλεί μόνο την απογοήτευση του τηλεοπτικού κοινού.

Οι τηλεθεατές δεν πίστευαν στα μάτια τους και δυσαρεστήθηκαν όταν είδαν να κόβεται η σκηνή κατά τη σύλληψη του Μαθιού Σταματάκη από τον Αστυνόμο Φραγκιαδάκη.

Σασμός: Η νύφη έμεινε μόνη και μια σκιά προκαλεί πανικό - Καλώς όρισες Στέλιο Μάινα στη σειρά

Το κακό μοντάζ απογοήτευσε το Twitter

Άφωνο με την αρνητική έννοια της λέξης έμεινε το τηλεοπτικό κοινό με την τελευταία σκηνή του Σασμού. Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης κατέφθασε με αστυνομικούς και περιπολικό στις προετοιμασίες του γάμου του Μαθιού και με σοβαρό ύφος του είπε: «Μαθιό Σταματάκη συλλαμβάνεσαι για τον φόνο του…», χωρίς να αποκαλύπτει τελικά αν η σύλληψη γίνεται για τη δολοφονία του Άγγελου ή του Στεφανή Σταματάκη και αφήνοντας του fans γεμάτους απογοήτευση.

Ούτε γάμος έγινε με τη Βασιλική, ούτε μάθαμε εν τέλει για ποιον φόνο κατηγορείται ο Μαθιός.

Το τραγούδι της καπετάνισσας και ο θρήνος

Επική ήταν η ατάκα του γαμπρού Μαθιού στον πρόγαμο, το κρητικό bachelor. Πήγε στο καφενείο με βαριά καρδιά, έχοντας πάντα το βλέμμα του στον Μανόλη, σήκωσε το ποτήρι του και είπε κοφτά και λακωνικά: «Αύριο παντρεύομαι. Πιείτε». Και ήπιαν και τραγούδησαν και είδε μάλιστα και το όραμα του πατέρα του Βασίλη Σταματάκη να του εύχεται τα καλύτερα.

https://www.instagram.com/p/CeyHr2rLFKV

Από τις πιο ωραίες στιγμές ήταν και το τραγούδι της Καλλιόπης με την φωνή της ίδιας της Μαρίας Τζομπανάκη, «Μέρα χαράς». Οξύμωρο, γιατί μόνο χαρά δεν είδαμε.

Ωστόσο σε πολλούς από εμάς με την γλυκύτητα με την οποία το ερμήνεψε είναι σα να το τραγουδούσε και για τον δικό της γιο, τον Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος παντρεύτηκε και πρόσφατα.

orfeasavgoustidis.jpg

Ο Μανόλης με το λάθος που έκανε για μία ακόμη φορά με το να πει στον Άγγελο το μεγάλο του μυστικό πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή εκνεύρισε αφόρητα τους τηλεθεατές στο Twitter, αλλά όταν το μετάνιωσε ήταν πια αργά. Έχει καταντήσει μία κουραστική προσθήκη του σεναρίου αυτό το μυστικό του Μανόλη. Εκνευρισμό είχαν και με τον Άγγελο όταν το αποκάλυψε στην Καλλιόπη.

Το «ευχαριστώ» της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη

Λίγο, ωστόσο, πριν το μεγάλο φινάλε, η τηλεοπτική Βασιλική, δηλαδή η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ευχαρίστησε και δημόσια τον Μαθιό της, δηλαδή τον Δημήτρη Λάλο, για τη συνεργασία τους. Υπήρξαν υποκριτικά υποδειγματικοί στους ρόλους τους. Και του έδωσε ραντεβού για το αυριανό τους γύρισμα, που αφορά βεβαίως τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

marilitalabropoulou.jpg

Και η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλλη, όμως, με ένα post στο Instagram και μια κοινή της φωτογραφία με τον Ορφέα Αυγουστίδη ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη και την αγάπη του.

https://www.instagram.com/p/CfriwyUrn8x

«Σήμερα τελειώνει αυτός ο κύκλος και αύριο ξεκινάμε γυρίσματα για τον δεύτερο.Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την αγάπη σας», έγραψε η τηλεοπτική Αργυρώ στη δημοσίευσή της.