Σασμός: Τι κρύβουν οι Βρουλάκηδες; Και ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Παύλος;

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Τι κρύβουν οι Βρουλάκηδες; Και ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Παύλος;

Ο Στέλιος Μάινας εμφανίστηκε, αλλά εκείνη που προς το παρόν τρόμαξε είναι μόνο η γιαγιά Ειρήνη. Σε λίγο ωστόσο θα τρομάξει και η Καλλιόπη. 

Εκτός από την σωτηρία της ζωής, η σωτηρία της ψυχής είναι αυτό που θα μας απασχολήσει πολύ στα επόμενα επεισόδια αλλά και στον δεύτερο κύκλο του Σασμού. Ο Αστέρης είναι έτοιμος να σώσει την Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη προς έκπληξη όλων μας, παλεύει για να σωθεί από το παρελθόν της οικογένειάς της. Ήδη όπως αναμενόταν ο άντρας μυστήριο, δηλαδή ο Στέλιος Μάινας, έκανε την εμφάνισή του και από Σεπτέμβριο, κάποιοι φαίνεται ότι θα χάσουν ολοκληρωτικά τον ύπνο τους. Όπως η Καλλιόπη.

https://www.instagram.com/p/CfXGr-blFOP

Σασμός: Ένας νέος Βρουλάκης έρχεται και ένας νέος εφιάλτης εμφανίζεται για Mαθιό και Καλλιόπη

Με σκηνή που θύμιζε το Νησί

Ο Στέλιος Μάινας χωρίς να φαίνονται τα χαρακτηριστικά του έκανε χθες την εμφάνισή του στο τρέιλερ που αφορά το σημερινό επεισόδιο. Φαίνεται να ξεπροβάλει μέσα από τη θάλασσα και στοιχειώνει τα όνειρα της γιαγιάς Ειρήνης. Σήμερα έντρομη εκείνη, θα πάει στον παπά για να του μεταφέρει τον τρόμο της όταν τον είδε να βγαίνει από την θάλασσα και να πηγαίνει κοντά της. «Με κοιτούσε με περιέργεια και παράπονο ο πνιγμένος» θα του πει. Και ναι, είναι όπως σας έχουμε πει συγγενείς των Βρουλάκηδων.

Κάποιοι στο Twitter ήδη αποκάλυψαν ότι μιλάμε για τον Παύλο Βρουλάκη. Αδελφός του Μάρκου, τον οποίον όλοι θεωρούσαν πως έχει πνιγεί. Φαίνεται όμως ότι έχουμε την ανάσταση!

vroulakis_s.JPG

Πολλοί θυμήθηκαν τον εμβληματικό ρόλο του Στέλιου Μάινα ως Γιώργης Πετράκης στο «Νησί» (σ.σ μα πόσο υπέροχος σε αυτόν τον ρόλο) και αναρωτήθηκαν αν ήρθε για καλό. Καταρχάς να πούμε ότι ήρθε για να μείνει. Να προστατέψει την οικογένεια και να κλείσει παλιούς λογαριασμούς με τους Σταματάκηδες. Ωστόσο έχει ένα παράπονο από την γιαγιά. Ότι δεν τον προστάτεψε; Ότι δεν τον βοήθησε; Σε μία αποστροφή του λόγου της, η γιαγιά Ειρήνη είχε πει παλαιότερα, ότι έχει κάνει πολύ κακό στο παρελθόν. Μπορεί να αισθάνεται ενοχές προφανώς, που τον οδήγησαν στον πνιγμό του, αλλά χωρίς να ξέρει ότι τελικά εκείνος σώθηκε. Το γιατί κρυβόταν όλο αυτό το διάστημα είναι όμως, το αξιοπερίεργο.

https://www.instagram.com/p/CfYY7RSKwNj

Αυτόματα η σκέψη μας πήγε στο πως θα αντιδράσει η Καλλιόπη. Μέχρι να έρθει η σωτηρία της ψυχής, από σήμερα ξεκινά η διαδικασία για την σωτηρία της ζωής της Αργυρώς. Μαθιός και Αστέρης φεύγουν για την Αθήνα και ξεκινούν τα δύο παράλληλα χειρουργεία. Αρχικά ωστόσο θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση, για συμπληρωματικές εξετάσεις στον Αστέρη. Έτσι για λίγο σασπένς παραπάνω.