Το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Ακρόπολη χωρίς τον Γιάννη, προκοπή δεν κάνει

Το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Ακρόπολη χωρίς τον Γιάννη, προκοπή δεν κάνει
Instagram

 Φωτογραφίες από το σπίτι με «πιάτο» την Ακρόπολη.  

Ας αφήσουμε για λίγο τη Σμαράγδα Καρύδη στην άκρη, και ας ασχοληθούμε με τον βασικό πρωταγωνιστή στη ζωή της: τον Γιάννη. Ο Γιάννης είναι ο επί σειρά ετών σύντροφoς ζωής ή αλλιώς το αξιολάτρευτο Λαμπραντόρ Ριτρίβερ. Ο γνωστός Γιάννης έχει τη δική του σελίδα στο Instagram και μάλιστα θεωρείται και influencer με 20 χιλιάδες followers.

Πριν από 4 χρόνια ακριβώς, στις 5 Ιουλίου του 2018, ο αξιαγάπητος influencer, είχε κάνει το πρώτο του post γράφοντας χαρακτηριστικά: «Λοιπόν άνθρωποι εγώ δεν είχα όρεξη για social media και τέτοια και τα σνόμπαρα όλα αυτά αλλά είδα πόσοι τυχάρπαστοι influencers κυκλοφορούν εδώ μέσα κι είπα να διδάξω λίγη αλληλεπίδραση. Λίγη ποιότητα ρε παιδιααααά #labradorretriever #labradorable #influencer».

Επιμένοντας σε λαμπραντόρικο στιλ, το σπίτι που μένει ο Γιάννης είναι ένα από τα πιο funky και μοντέρνα που υπάρχουν στο Instagram, με ωραία έπιπλα, ροκ και vintage πινελιές που συνυπάρχουν αρμονικά, τεράστια μπαλκόνια, μεγάλες επιφάνειες λευκού και πολύχρωμα αντικείμενα. Σε αυτό το φωτεινό σπίτι, σε κάποιο από τα δωμάτια, ο Γιάννης φιλοξενεί την ταλαντούχα ηθοποιό, με την οποία βγάζει πολλές φωτογραφίες μέσα στην ημέρα.

https://www.instagram.com/p/B-xLmKjJ7BL

Το σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει, είναι η κατάλληλη φράση για να περιγράψει κανείς το mood που κυριαρχεί σε αυτό το νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη.

https://www.instagram.com/p/CPYBmOyp3UT

Για την ιστορία, στο ίδιο σπίτι μένει και ο Φώτης. Ποιος είναι ο Φώτης;

https://www.instagram.com/p/Bk463B9lcLL

«Αυτός είναι ο φίλος μου ο Φώτης. Με το Φώτη έχουμε σχέση. Ερωτική. Αλλά κάπως πιο ελεύθερη. Κυρίως απ' τη μεριά μου δηλαδή γιατί ο Φώτης είναι πιο κολλημένος. Ίσως επειδή τον βρήκαμε σε κακό χάλι κι εγώ τον αγάπησα απ' την πρώτη στιγμή και του καθάρισα καλά το πρόσωπο με γλυψιές, ίσως κι επειδή όποιος έχει γευτεί τις γλυψιές μου παθαίνει πλάκα, πάντως αυτός έχει φάει κόλλημα με μένα. Είναι που δε βγαίνει κι απ' το σπίτι κι όσο να ναι δεν έχει άλλες ευκαιρίες. Έξω συναντάς πολλές προκλήσεις κι εγώ βγαίνω τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχω μεγάλη πέραση έξω. Ο Φώτης είναι όμως η αγάπη μου. Όπου και να πάω σ αυτόν γυρίζω. Είναι κάπως σαν τις παλιές γυναίκες. Κάνει λίγο τα στραβά μάτια. Για την ακρίβεια δεν έχει καθόλου μάτια κι όσο να ναι αυτό βοηθάει. Όμως δεν τον πτόησε ποτέ αυτή η έλλειψη κι είναι πάντα ανοιχτός, τρυφερός κι εντελώς ακομπλεξάριστος. Μόνο που δε μπόρεσε ποτέ να δει πόσο όμορφος είμαι. Το ξέρω πως είμαι όμορφος γιατί το λένε όλοι στο δρόμο. Δεν ξέρω καθόλου σε τι χρησιμεύει. Το θέμα είναι να μυρίζεις ωραία. Και να μπορείς κι εσύ να μυρίσεις τους άλλους. Κι ο Φώτης μυρίζει τέλεια. Κι οσφρίζεται καλύτερα από λαγωνικό. Κι εγώ κλείνω συχνά τα μάτια μου και αφήνομαι σ αυτόν χωρίς να βλέπω. Αόμματος κι εγώ. Ίδιος με την αγάπη μου. Την νόμιμη και μόνιμη, σταθερή μου αγάπη. Όλα αυτά μέχρι να μου σφυρίξουν και να τρέξω πάλι στις αλητείες του δρόμου. Ε ναι! Έτσι είναι η φύση μας παιδιά
#καιμάνακιαδερφήμουκιαγάπηεσύτιάλλοναζητήσωαπτηζωή #fotisthecat #mylove».

Ας δούμε περισσότερα πλάνα από το σπίτι που είναι γεμάτο έρωτα και θετικά vibes