Σταμάτα ό,τι κάνεις και πίστεψε (άνετα) στα παραμύθια-Η Jennifer Lopez & ο Ben Affleck παντρεύτηκαν

Σταμάτα ό,τι κάνεις και πίστεψε (άνετα) στα παραμύθια-Η Jennifer Lopez & ο Ben Affleck παντρεύτηκαν

20 χρόνια μετά τον χωρισμό αυτό ήταν το λεγόμενο σωστό timing. 

Δεν είναι ψέμα. Ένα από τα πιο iconic ζευγάρια της διεθνούς showbiz, οι Bennifer, παντρεύτηκαν και έκαναν όλον τον πλανήτη να επαναπροσδιορίσει την έννοια του αληθινού έρωτα και του κακού timing. Κάποιες φορές, μετά από 20 χρόνια, όπου κι αν είσαι ο έρωτας της ζωής σου θα έρθει.

Όπως κατάλαβες, η Jennifer Lopez παντρεύτηκε τον Ben Affleck, τρεις μήνες μετά τον δεύτερο αρραβώνα τους, στο Las Vegas. Όπως διαβάζουμε στην Daily Mail και το TMZ, έλαβαν άδεια γάμου στην κομητεία Clark της Νεβάδα, το Σάββατο 16 Ιουλίου. Η άδεια φυσικά αναφέρει τα επίσημα ονόματά τους, Benjamin Geza Affleck και Jennifer Lynn Lopez.

Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε άτομο από το περιβάλλον τους «Πράγματι, παντρεύτηκαν» είπε στο TMZ. Μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια φωτογραφία αλλά θυμήσου το τραγούδι που τους συνέδεσε όλος ο πλανήτης.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Benn Affleck και η δύο φορές υποψήφια για Grammy, Jennifer Lopez είναι και επίσημα λοιπόν ανδρόγυνο, 20 χρόνια αφότου έγιναν ζευγάρι για πρώτη φορά. Να αναφέρουμε πως το γαμήλιο νέο κυκλοφόρησε ακριβώς μία εβδομάδα πριν η Λατίνα σταρ σβήσει τα 53α κεράκια της.

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είχαν ξανά-αρραβωνιαστεί, αλλά την πρώτη φορά ο αρραβώνας τους έληξε άδοξα

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας Gigli τον Δεκέμβριο του 2001. Η σχέση τους ξεκίνησε έναν μόλις χρόνο μετά τη γνωριμία τους, το 2002 και διήρκησε δύο χρόνια. Ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, καθώς είχαν εξαιρετική χημεία. Πολύ είχε συζητηθεί και το δαχτυλίδι αρραβώνων τους με το ροζ διαμάντι, 6,1 καρατίων. Και ενώ είχαν ανακοινώσει και τότε ότι επρόκειτο να παντρευτούν, το 2003 ματαίωσαν τον γάμο τους. Το 2004 χώρισαν, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές τους.

Ωστόσο, επειδή αν τελικά ένα ζευγάρι πρέπει να είναι μαζί, η ζωή θα τα φέρει έτσι που τελικά θα είναι, επανασυνδέθηκαν τον Φεβρουάριο του 2021. Στις αρχές Απριλίου αρραβωνιάστηκαν και επίσημα, με εκείνη να το μοιράζεται με τους fans της μέσα από ένα βίντεο 20 δευτερολέπτων που μοιράστηκε στο Instagram. Εκεί την βλέπουμε να κρατά το χέρι της και να δείχνει το δαχτυλίδι της, προσπαθώντας να συγκρατήσει την συγκίνησή της.

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός έχει τρία παιδιά, τη 16χρονη Violet, την 13χρονη Seraphina και τον 10χρονο Samuel, από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner, ο οποίος έληξε το 2018.

Από την πλευρά της η Jennifer Lopez έχει τα 14χρονα δίδυμα, Emme Maribel Muñiz και Maximilian David Muñiz από τον γάμο της με τον Marc Anthony. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι για επτά χρόνια και χώρισαν το 2011.

Ο αρραβώνας πριν λίγες εβδομάδες

Ήταν ξεκάθαρο πως η Jennifer Lopez πέρασε τη σχέση της με τον Ben Affleck στο επόμενο στάδιο με το διαμαντένιο μονόπετρο δαχτυλίδι που κοσμούσε το αριστερό της χέρι όπως είδε όλος ο πλανήτης σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε την ώρα που έκανε τα ψώνια της με την 14χρονη κόρη της Έμ, τη Δευτέρα (4/4).Το ρεπορτάζ έλεγε ότι όταν η 52χρονη αντιλήφθηκε ότι ένας παπαράτσι την απαθανάτισε, φάνηκε να κρύβει το χέρι της. Ειδικότερα, δημοσίευμα της Page Six έκανε λόγο για τον πιθανό αρραβώνα με τον 49χρονο ηθοποιό, τον οποίο θέλουν και οι δύο να προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Λατίνα σταρ δεν είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν τότε, περί αρραβώνα, ωστόσο τα πράγματα ήταν έτσι και αλλιώς σοβαρά για το ζευγάρι που πριν λίγο καιρό αγόρασε μαζί μια έπαυλη στο Bel Air αξίας $50 εκατομμυρίων. Άνθρωπος από το περιβάλλον τους, είπε στο Entertainment Tonight ότι ο αρραβώνας ήταν σίγουρα μια συζήτηση μεταξύ τους που προέκυψε αβίαστα και εντελώς φυσιολογικά: «Ο Μπεν και η Τζεν ανυπομονούν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί και ξέρουν ότι είναι προορισμένοι να είναι μαζί. Ο αρραβώνας είναι στο τραπέζι και αποτελεί μια συνεχή συζήτηση».

https://www.instagram.com/p/CcFdMcYKNlo

Αξίζει να αναφερθεί πως το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκαθαρίσει πως αυτή τη φορά δεν θέλει να κάνει τα ίδια λάθη, όπως στο παρελθόν

Σε συνέντευξή της στο People τον Φεβρουάριο του 2022, η JLo δήλωσε πως ο χωρισμός τους πριν από 20 περίπου χρόνια ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της». Όταν ρωτήθηκε για τις προσδοκίες της για το μέλλον, είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω απλώς το μέλλον μου να είναι γεμάτο αγάπη και ευτυχία, με τα παιδιά μου και τον σύντροφό μου. Νομίζω ότι όλοι θέλουν απλώς να είναι ευτυχισμένοι».

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, η Λατίνα σταρ υπογράμμισε: «Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας».