Μετά τις αναπάντητες κλήσεις λόγω Survivor ο Δάντης ποζάρει με τη Number 1 της καρδιάς του, Ασημίνα

Μετά τις αναπάντητες κλήσεις λόγω Survivor ο Δάντης ποζάρει με τη Number 1 της καρδιάς του, Ασημίνα
Instagram

Η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram με την 22χρονη ποδοσφαιρίστρια που έβαλε γκολ στην καρδιά του

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor. H ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής και πρωταθλήτρια στίβου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη και όλα δείχνουν πως η αγάπη τους δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου. Το ζευγάρι παραμένει full in love και είναι αχώριστο μετά την επιστροφή της Ασημίνας από τον Άγιο Δομίνικο, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα του Survivor.

To τρυφερό post του Χρήστου Δάντη με το κορίτσι του

Το απόγευμα της Τετάρτης (20.07), ο Χρήστος Δάντης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. O δημοφιλής τραγουδιστής όλο το διάστημα που η αγαπημένη του βρισκόταν στο reality επιβίωσης την υποστήριζε δημόσια μέσα από τα social media και της έστελνε υποστηρηκτικά μηνύματα στα έπαθλα επικοινωνίας.

https://www.instagram.com/p/CgPW8Y6MGMx

«Λίγοι αντιλαμβάνονται ότι τη ζωή δεν την κανονίζουμε μόνοι μας, αλλά κάποιος που δε γνωρίζουμε. Καλό καλοκαίρι βουνό μου», έγραψε χρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής δημοσιεύοντας μια selfie φωτογραφία με την αγαπημένη του.

Η αποκάλυψη της Ασημίνας για την γνωριμία με τον Χρήστο Δάντη

Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για την γνωριμία με τον Χρήστο Δάντη, η Ασημίνα ανέφερε: «Ήμουν για προετοιμασία στον στίβο, είχα ανεβάσει ένα στόρι με ένα τραγούδι του, και τα φερε η κουβέντα και ήταν και εκείνος στο Ηράκλειο για live. Την επόμενη μέρα έτυχε να πάμε σε καφετέριες στο κέντρο του Ηρακλείου, ειδωθήκαμε, μιλήσαμε και εκεί γνωριστήκαμε».

Η αφιέρωση του Χρήστου Δάντη

Η ομάδα της Ασημίνας είχε κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας και ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης θέλησε να της στείλει ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

«Βουνό μου αυτό που θα ακούσεις, εύχομαι να σου δώσει δύναμη για να γυρίσεις νικήτρια. Είσαι βουνό και να ξέρεις σε θαυμάζω», είπε ο Χρήστος Δάντης, αφιερώνοντάς της παράλληλα και το νέο του τραγούδι «Σ’ αγαπάω απλά».

«Δεν το πιστεύω. Σ ‘ αγαπώ απλά και δεν έχει αλλά! Το αφιερώνω στη σχέση μας. Δεν έχω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο, είναι το στήριγμά μου. Του ανακοίνωσα τελευταία στιγμή ότι θα έρθω εδώ και τον στενοχώρησα. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει λίγη υπομονή ακόμα», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της πρώην Survivor, Ασημίνας Χατζηανδρέου.