«Έχουμε πια μισήσει την ίδια τη ζωή» - Η Ελένη Ράντου λέει αλήθειες που πονάνε

Κατερίνα Μπούσιου
«Έχουμε πια μισήσει την ίδια τη ζωή» - Η Ελένη Ράντου λέει αλήθειες που πονάνε

Η συγκλονιστική της ανάρτηση που έγινε viral. Η ηθοποιός Ελένη Ράντου βρήκε ξανά τον τρόπο για να μας κάνει να συμφωνήσουμε μαζί της. 

Ούτε χρειάζεται συστάσεις, ούτε κάνει ιδιαίτερο κόπο για να την αγαπάμε. Η Ελένη Ράντου εκτός από το ταλέντο της, καταφέρνει πάντα με τα λόγια της να μας αφυπνίζει, να βάζει σε τάξη στο μυαλό μας, αυτά που και εμείς σκεφτόμαστε. Μόλις επέστρεψε από τις διακοπές της από την μακρινή και πανέμορφη Ψέριμο και βρέθηκε μπροστά στο πύρινο μέτωπο της Πεντέλης. Το κείμενο που ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook, είναι ότι ωραιότερο διαβάσαμε αυτές τις ημέρες.

«Πόση βία καταπίνουμε;»

Η Ελένη παρόλο που δεν μένει κοντά στις φλεγόμενες περιοχές των προηγούμενων ημερών, σοκαρίστηκε όταν επέστρεψε από τις διακοπές της και πληροφορήθηκε όσα συνέβησαν. Θλιμμένη και απογοητευμένη, ανέβασε ένα συγκλονιστικό κείμενο στο Facebook το οποίο μας αφορά όλους. Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Επέστρεψα χτες από έναν ευλογημένο τόπο με 30 κατοίκους χωρίς τηλεόραση, χωρίς ανάγκη για κινητό, με ανθρώπους που επικοινωνούν με λίγα και ουσιαστικά λόγια. Και πάνω από την Αθήνα αντικρίζω κόκκινους απειλητικούς καπνούς και επιστρέφω βίαια στην πραγματικότητα του παρατεταμένου σοκ που ζούμε χρόνια τώρα, ειδικά στη μητρόπολη, που το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο και σκέφτομαι πόση βία ψυχολογική και όχι μόνο καταπίνουμε, πόση ματαίωση, πόση θλίψη. Πόση αδικία, πόση ανασφάλεια, πόση απώλεια, πόσο α στερητικό. Και παύω να αναρωτιέμαι γιατί γεννάμε τόσο μίσος. Έχουμε πια μισήσει την ίδια τη ζωή. Δεν παλεύονται άλλο οι καταστροφές μας. Καμιά ύπαρξη δεν μπορεί να τις αντέξει».

rantoufacebook.JPG

Η ανάρτησή της μέσα σε ελάχιστες ώρες συγκέντρωσε χιλιάδες like από τους followers της, γιατί είπε την αλήθεια, όση απογοήτευση και αν κρύβουν τα λόγια της. Λίγα 24ωρα πριν, είχε κάνει μία ανάρτηση φορώντας το μαγιό της, από την μαγευτική Ψέριμο την οποία ανέφερε, όπου έκανε μαζί με την παρέα της, ολιγοήμερες και αναγκαίες διακοπές, αναφέροντας: «Ψέριμος...Παράδεισος». Βέβαια οι διακοπές της θα έχουν και συνέχεια, αυτή τη φορά έχοντας μαζί της την μοναχοκόρη της Νικολέττα, αλλά και τον σύζυγο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον οποίο και θα ακολουθήσει και σε συναυλίες του σε όλη την Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CgMl9jEIzta