Η Μαντώ Γαστεράτου έκανε το πιο εντυπωσιακό baby shower και αυτός είναι ο λόγος

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της, γιόρτασε το ευτυχές γεγονός με αγαπημένους φίλους.

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της διανύει αυτό το διάστημα η Μαντώ Γαστεράτου, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μετρά αντίστροφα για τον ερχομό της κόρης της.

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης έχουν αποκτήσει έναν 2χρονο γιο, τον μικρό Γιώργο και ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και οργάνωσε το καθιερωμένο baby shower, όπου παρευρέθηκαν οι πιο στενοί φίλοι της. Ανάμεσα στους καλεσμένους οι: Μαρία Γεωργάκαινα, Χάρης Χρονόπουλος, Γιάννης Κατινάκης και η Ζωή Κρονάκη.

Η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρει στον 8ο μήνα με το μαγιό που λατρεύει κάθε εγκυμονούσα

To εντυπωσιακό baby shower της Μαντώς Γαστεράτου

Η παρουσιάστρια οργάνωσε το baby shower της σε γνωστό ξενοδοχείο της Νέας Ερυθραίας. Το ροζ χρώμα πρωταγωνιστούσε παντού ενώ στον υπαίθριο χώρο υπήρχαν άφθονα γλυκά-ζαχαρωτά για τους καλεσμένους της παρουσιάστριας. Η μέλλουσα μαμά έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν σταμάτησε να χαμογελά στον φακό.

«Σε λίγες μέρες... Δεν θα είμαι αυτή που ειμαι ακριβώς... Σε λίγες μέρες...
Η ζωή θα με διδάξει καινούρια πράγματα... Σε λίγες μέρες... Θα γεμίσω ταυτόχρονα από χαρά, άγχος,συγκίνηση, φόβο, ευγνωμοσύνη, αβεβαιότητα, δύναμη... Σε λίγες μέρες... Θα μάθω πως είναι να αγαπάς άλλον έναν άνθρωπο απόλυτα και άδολα με όλη σου την ύπαρξη...Σε λίγες μέρες... Το μικρό μου εσωτερικό κορίτσι θα βρει την φίλη που ονειρευόταν να μεγαλώσει μαζί... Σε λίγες μέρες... Θα αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα μου... Σε λίγες μέρες... Θα λέω η κόρη μου... Σε λίγες μέρες... Η ζωή θα με ανταμείψει με ένα ακόμα τεράστιο δώρο! Σε λίγες μέρες... Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για σένα, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου... Σε περιμένουμε μικρή μου Κ», έγραψε πρόσφατα η παρουσιάστρια στο Instagram.

H γέννηση του γιου της

Τον Ιούλιο του 2019, η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Τον Ιανουάριο του 2020 το πρώην μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 4 κιλών.

Ο ρομαντικός γάμος

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε στην Ανάβυσσο η Μαντώ Γαστεράτου με τον αγαπημένο της, Νίκο Ισηγόνη, τον Σεπτέμβριο του 2018. Φίλοι και πολυαγαπημένοι συγγενείς του ζευγαριού έδωσαν το παρών στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.

Η νύφη εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η καλή της φίλη και σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου. Η τέλεση του μυστηρίου έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και ακολούθησε δεξίωση σε ένα υπέροχο κτήμα στην Ανάβυσσο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις φωτογραφίες από το baby shower της δημοφιλούς παρουσιάστριας που αποδεικνύουν το πόσο εντυπωσιακό ήταν.

Πηγή κεντρικής: madogasteratou

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης