Η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρει στον 8ο μήνα με το μαγιό που λατρεύει κάθε εγκυμονούσα

Η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρει στον 8ο μήνα με το μαγιό που λατρεύει κάθε εγκυμονούσα

Η influencer και ραδιοφωνική παραγωγός διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια, η οποία σε λίγες εβδομάδες θα μεγαλώσει κι άλλο. Η ραδιοφωνική παραγωγός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της (είναι ήδη μητέρα του 2 ετών Γιώργου) και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μαντώ διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και λάμπει από ευτυχία. Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει αρκετά, με την ίδια να μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής της.

Μαντώ Γαστεράτου: Οι αποκαλύψεις για τη δεύτερη εγκυμοσύνη και ο λόγος που δε βλέπει τηλεόραση

Λίγο πριν υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύζυγό της, η Γαστεράτου απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κυλλήνη.

Η super cute φωτογραφία της εγκυμονούσας Μαντώς Γαστεράτου

Αυτή τη φορά, η Μαντώ Γαστεράτου ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία φορά ένα ολόσωμο, girly μαγιό και ποζάρει μπροστά από μια ταμπέλα που γράφει girls, μιας και το μωράκι που κυοφορεί είναι κοριτσάκι.

Πιο χαρούμενη από ποτέ, η ραδιοφωνική παραγωγός έγραψε στη λεζάντα του post της: «GIRLS ONLY... Δύο δύο στην πισίνα δύο δύο...».

https://www.instagram.com/p/CfqsifIr8yw

Οι αποκαλύψεις της Μαντώς για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Μιλώντας τον περασμένο Απρίλιο στην εκπομπή «Happy Day», η Μαντώ Γαστεράτου αναφέρθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε, ήρθε πολύ όμορφα χωρίς να έχουμε σχεδιάσει κάτι. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το δεύτερο παιδί μας. Όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, έτσι και στη δεύτερη τρώω και αυτό είναι η κοινή συνισταμένη. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Μάλιστα, έλεγα στον σύζυγό μου να μη με αφήσει να παρεκτραπώ όταν ξαναμείνω έγκυος. Μου αρέσει πολύ να τρώω σοκολάτες», είπε χαρακτηριστικά η ευτυχισμένη μανούλα.

https://www.instagram.com/p/CdaOgJQIeOL

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Μαντώς Γαστεράτου από την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Πηγή φωτογραφιών: @madogasteratou