Η Ραφαέλα Ψαρρού και ο Γιώργος Καράβας σού δείχνουν πώς να βγάζεις τέλειες selfies ως ζευγάρι

Η Ραφαέλα Ψαρρού και ο Γιώργος Καράβας σού δείχνουν πώς να βγάζεις τέλειες selfies ως ζευγάρι

Το διάσημο ζευγάρι αγαπάει τις couples selfies και οι φωτογραφίες τους ξεχωρίζουν.

Η Ραφαέλα Ψαρρού και ο Γιώργος Καράβας, μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά, είναι από τα ζευγάρια εκείνα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό τους για έναν τόσο ευτυχισμένο γάμο. Όποτε το ζευγάρι κάνει κάποια κοινή εμφάνιση, είναι γεμάτο χαμόγελα και τα μάτια τους «λάμπουν».

Οι selfies της του ζευγαριού

Αν μπεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram, θα βρεις πολλές φωτογραφίες από κάθε στιγμή της ζωής τους. Ειδικά στο προφίλ της Ραφαέλας, υπάρχει πληθώρα από selfies τους που σου δίνουν έμπνευση για το πώς να τραβήξεις τις δικές σου με τον καλό σου.

Η 30χρονη nail artist και επιχειρηματίας τραβάει συχνά selfies και το «μυστικό» της για την επιτυχία του αποτελέσματος φαίνεται να κρύβεται στο πόσο μακριά τοποθετεί τον φακό αλλά κυρίως στο διάπλατο χαμόγελό της. Σκέψου το και μόνη σου, πόσες φορές δε σου έχει αρέσει φωτογραφία με χαμόγελο; Σε προδιαθέτει κατευθείαν θετικά.

https://www.instagram.com/p/CSBjM0pM8gW

Για τον Γιώργο Καράβα το απόλυτο GNTM είναι η Ραφαέλα - Η επέτειος 11 χρόνων & το απίθανο σπίτι τους

Η Ραφαέλα Ψαρρού λατρεύει τον Γιώργο Καράβα και του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη

Η Ραφαέλα μίλησε τον προηγούμενο μήνα στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και σχολίασε τη συμμετοχή του 39χρονου συζύγου της στο GNTM μιλώντας, παράλληλα, για τον θαυμασμό της προς εκείνον αλλά και την εμπιστοσύνη που του έχει.

«Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης.

Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο. Στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα δεν τον παρατήρησα γιατί είχα πολλή δουλειά. Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, τρελαίνομαι.

Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι, δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλέψω. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο», είπε.