Μαντώ Γαστεράτου: Οι αποκαλύψεις για τη δεύτερη εγκυμοσύνη και ο λόγος που δε βλέπει τηλεόραση

Ιωάννα Τζανή
Μαντώ Γαστεράτου: Οι αποκαλύψεις για τη δεύτερη εγκυμοσύνη και ο λόγος που δε βλέπει τηλεόραση

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε, ήρθε πολύ όμορφα χωρίς να έχουμε σχεδιάσει κάτι», εκμυστηρεύτηκε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια, η οποία σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει κι άλλο. Η ραδιοφωνική παραγωγός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της (είναι ήδη μητέρα του 2 ετών Γιώργου) και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η Μαντώ αναφέρθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ενώ αποκάλυψε ότι ακόμη δε γνωρίζει το φύλο του μωρού.

https://www.instagram.com/p/CYJmXJsvhG8

Η Γαστεράτου είπε όσα θα ήθελε κάθε μαμά να ακούσει για τα κιλά εγκυμοσύνης

Όσα αποκάλυψε η Μαντώ Γαστεράτου για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε, ήρθε πολύ όμορφα χωρίς να έχουμε σχεδιάσει κάτι. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το δεύτερο παιδί μας. Τώρα διανύω το δεύτερο τρίμηνο της κύησής μου. Το πρώτο τρίμηνο πήγε πάρα πολύ καλά. Όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, έτσι και στη δεύτερη τρώω κι αυτό είναι η κοινή συνισταμένη. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Μάλιστα, έλεγα στον σύζυγό μου να μη με αφήσει να παρεκτραπώ, όταν ξαναμείνω έγκυος. Μου αρέσει πολύ να τρώω σοκολάτες», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Και συμπλήρωσε:

«Το μωρό το περιμένουμε το καλοκαίρι. Το φύλο δεν το γνωρίζω. Είχα γλυκαθεί με τον γιο μου και ήμουν κοντά στη σκέψη να είναι πάλι αγοράκι, αλλά όταν μιλούσα με μία φίλη στο τηλέφωνο μου είπε ότι αν είναι κορίτσι, θα είναι η συνέχειά μου. Ό,τι θέλει ας είναι».

Ο λόγος που σταμάτησε να παρακολουθεί τηλεόραση

Αναφερόμενη σε όλες αυτές τις κακές ειδήσεις που ακούμε καθημερινά, η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να μην παρακολουθεί τηλεόραση.

«Αποφάσισα να ανοίγω την τηλεόραση συγκεκριμένες ώρες. Ειδικά το πρωί δεν μπορώ. Με ρίχνει. Ειδικά στην περίοδο που είμαι να ακούω για πόλεμο, αυτά που συμβαίνουν σε μικρά παιδάκια και γυναικοκτονίες με ρίχνει πάρα πολύ. Δεν μου είναι ευχάριστο να ακούω συνέχεια ειδήσεις. Στο εδώ και τώρα μου δεν με βλέπω στην τηλεόραση. Δεν θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, απλά για να κάνω, όπως έχω κάνει πολλές φορές δυστυχώς», εξήγησε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Cover photo: @madogasteratou

DPG Network