Ούτε κι εσύ κληρώθηκες στον Τουρισμό για όλους; Το Twitter έχει τα πιο επικά σχόλια

Ούτε κι εσύ κληρώθηκες στον Τουρισμό για όλους; Το Twitter έχει τα πιο επικά σχόλια

Οι διακοπές πήγαν περίπατο κι εφέτος! Μη κλειρωθείσα, ήταν η απάντηση που έλαβες για το voucher των 150 ευρώ. Join the club λέει το Twitter.

Ήταν η κλήρωση που περιμέναμε όλοι. Η κλήρωση για τα vouchers των 150 ευρώ που θα είχαμε την ευκαιρία να εξαργυρώσουμε στις διακοπές μας μέσω του προγράμματος Τουρισμός για όλους.

Κι αν η σημερινή ημέρα σε βρίσκει σε κατάσταση «μη κληρωθείσα», όπως κι εμάς, μην σκας και μην τα βάφεις μαύρα. Γιατί; Γιατί το hastag #tourismos_gia_olous τρεντάρει σαν τρελό τις τελευταίες ώρες, από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων του προγράμματος και τα σχόλια είναι επικά.

Μη κληρωθείσα

Από τον Ben Affleck που επιστρατεύτηκε στα τιτιβίσματα μέχρι και την Μικρή Κυρία Μη Κληρωθείσα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που με πολύ χιούμορ, εκφράζουν τον καημό τους για τα 150 ευρώ που δεν κέρδισαν και τις διακοπές που δεν θα κάνουν.

tourismos2.JPG

Υπήρξαν βέβαια και οι τυχεροί της κλήρωσης που έκαναν τα δικά τους γεμάτα χιούμορ tweets και σπόρπισαν άφθονο γέλιο και στους υπόλοιπους.

Υπενθυμίζεται ότι 1,2 εκατ. ήταν αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα του υπουργείου τουρισμού και τα καλά νέα είναι πως θα έχουμε και δεύτερη ευκαιρία για διακοπές αλλά από Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το Newsbomb.gr, στο τέλος Σεπτεμβρίου θα υπάρξει και νέα κλήρωση, ώστε επιπλέον 200.000 πολίτες να λάβουν το voucher των 150 ευρώ, που είναι εξαργυρώσιμο μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε να υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου. Το πρόγραμμα αποτελεί την αναβαθμισμένη ψηφιακή εκδοχή του ομώνυμου προγράμματος των προηγούμενων ετών, καθώς για πρώτη φορά προβλέπονται:

tourismos6.JPG

Αυξημένη επιδότηση 150 ευρώ ανά δικαιούχο (από 120 ευρώ που ήταν πέρυσι),

Ειδική πρόβλεψη για υψηλότερη επιδότηση 200 ευρώ για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67%,

Ανέπαφη πληρωμή και εξαργύρωση του e-voucher σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.ά.) και σε κάθε προορισμό της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς

Άμεση αποζημίωση των παρόχων, γεγονός που βάζει τέλος στην αναμονή και τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες

Εξαργύρωση του e-voucher εφάπαξ ή σε δόσεις μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.

Δες και τα υπόλοιπα tweets παρακάτω!