Η Ελένη Μενεγάκη είναι στην Άνδρο και μας δείχνει τι πρέπει να κάνουμε όλοι στις διακοπές μας

Πατούλια Κατερίνα

Η Ωραία Ελένης της τιβί, έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να αντιμετωπίζει τις διακοπές της, κάτι που συχνά ξεχνάμε να κάνουμε οι υπόλοιποι.

Είναι πιθανό τη στιγμή αυτή που μιλάμε, να ετοιμάζεις βαλίτσα για τις διακοπές και να ψάχνεις να σετάρεις την ολόσωμη φόρμα με τα χρυσά πέδιλα, να ψάχνεις τη σωστή απόχρωση μεικάπ για μαυρισμένη επιδερμίδα και να δοκιμάζεις πολλά διαφορετικά μαγιό για να μπορείς να έχεις πολλές εναλλακτικές instagrammable πόζες.

Αν τα κάνεις όλα αυτά και δεν καταλαβαίνεις πως κάτι πάει στραβά, η Ελένη Μενεγάκη με το ένα εκατομμύριο followers και τις δεκαετίες τώρα μπροστά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, σου έχει τη λύση γιατί η παρουσιάστρια έχει τον πιο σωστό τρόπο αντιμετώπισης του εαυτού της στις διακοπές: Ζει απλά, δίπλα στη θάλασσα χωρίς μακιγιάζ, σεσουάρ για τα μαλλιά και ένα απλό μαγιό αρκεί.

Η Ελένη ξέρει ότι το κινητό στις διακοπές είναι απλά διακοσμητικό.

Γιατί και από την ημέρα που ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, σταμάτησε να το χρησιμοποιεί, τουλάχιστον σταμάτησε να χρησιμοποιεί καθημερινά το Instagram για να δημοσιεύσει κάτι. Γιατί έχει κάνει όλα κι όλα πέντε posts, όλα χωρίς μακιγιάζ, όλα δίπλα στη θάλασσα.

Η Ελένη ξέρει ότι στις διακοπές σημασία έχουν τα απλά πράγματα:

Και δεν μας έδειξε ποτέ πολυτέλειες στις διακοπές της. Προτιμά να ποζάρει με τον Μάκη της, τη Μαρίνα της, με ένα βιβλίο αγκαλιά ή απλά δίπλα στη θάλασσα. Γιατί οι άνθρωποί μας κάνουν τις διακοπές μας καλύτερες.

Η Ελένη ξέρει ότι στις διακοπές δεν χρειάζεται στυλίστα

Αρκεί ένα μαγιό, ένα μεγάλο καπέλο, μια μακριά πουκαμίσα και οι μέρες στο νησί περνούν υπέροχα.

Από τα Μελίσσια με αγάπη: Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη είναι σαν ανάκτορο

«Οι διακοπές, για όσο είναι για τον καθένα, είναι σπουδαίο πράγμα και όλοι οι άνθρωποι τις έχουμε ανάγκη γιατί το μυαλό καθαρίζει και ξαναβρίσκεις την ενέργειά σου και τη διάθεσή σου σε μέγιστο βαθμό», είχε πει η Μενεγάκη επιστρέφοντας από τις διακοπές της την προηγούμενη χρονιά και να που έχει απόλυτο δίκιο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης