Ελένη Μενεγάκη: Η Μαρίνα της γιορτάζει – 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν τη σχέση λατρείας τους

Μαρία Ροδίτη
Ελένη Μενεγάκη: Η Μαρίνα της γιορτάζει – 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν τη σχέση λατρείας τους

Την ονομαστική εορτή της έχει σήμερα η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη, η 7χρονη Μαρίνα!

 

Μέρα χαράς είναι σήμερα για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου. Η κόρη τους, η 7χρονη Μαρίνα, γιορτάζει και η παρουσιάστρια είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Πώς θα γινόταν διαφορετικά, άλλωστε, αφού η μικρή Μαρίνα είναι η αδυναμία όλης της οικογένειας, τόσο της μαμάς και του μπαμπά της, όσο και των τριών αδελφών της, του Άγγελου, της Λάουρας και της Βαλέριας. Και αυτό το έχει κάνει κατανοητό στους fans της η Ελένη με τις φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας, που δημοσιεύει κατά καιρούς στα social media.

Ελένη Μενεγάκη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας από τότε που ήταν μωρό

Η αδυναμία του Μάκη και της Ελένης στη μικρή Μαρίνα

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει στο Instagram account της φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας από την καθημερινότητά της. Η Μαρίνα στο σχολείο, η Μαρίνα στις καλοκαιρινές διακοπές, η Μαρίνα σε τρυφερές στιγμές με τη μαμά και τον μπαμπά της… Τέτοια στιγμιότυπα θα δεις πολλά στην παρακάτω gallery και σε αρκετές πολύ γλυκές φωτογραφίες της εορτάζουσας με τη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη, και τον μπαμπά της, Μάκη Παντζόπουλο. Η μικρή, όπως θα διαπιστώσεις, μοιάζει τόσο στη μητέρα της όσο και στον πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/CgHA7pyrqa7

Το ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα του, όμως η Ελένη φροντίζει να μην αποκαλύπτει το πρόσωπό της στα social media. Είτε φωτογραφίζει τη μικρή Μαρίνα με πλάτη, είτε επιλέγει να καλύψει το πρόσωπό της όταν ποζάρει on camera. Είναι ελάχιστες οι φορές που η παρουσιάστρια του MEGA έχει αποκαλύψει το πρόσωπο της 7χρονης και μία από αυτές ήταν όταν εκείνη ήταν μωρό στη βάπτισή της στην Άνδρο. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, που θα δεις ευθύς αμέσως στην gallery, η Μαρίνα βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς της έχοντας γύρω της τους 3 νονούς της, δηλαδή τα αδέλφια της Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια.

Η γέννηση της Μαρίνας πριν 7 χρόνια

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, τη Μαρίνα. Η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική, όμως, μέχρι να έρθει αυτή η μέρα η ίδια δεν μίλησε ποτέ για εγκυμοσύνη εντός και εκτός του τηλεοπτικού αέρα. Οι τηλεθεατές απλώς έβλεπαν την κοιλιά της Ελένης να φουσκώνει με την ίδια να μην αναφέρει απολύτως τίποτα.

«Δεν με ρωτούν οι άνθρωποι που με αγαπούν, βρε παιδιά, θα απαντήσω σε σας τους δημοσιογράφους;», είχε δηλώσει η Ελένη λίγους μήνες πριν γεννήσει και όταν πήγε να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μεγάλου εμπορικού κέντρου με την οικογένειά της.

valeria_marina.jpg

Τελικά, η Μαρίνα ήρθε στη ζωή της και τη φώτισε ακόμα περισσότερο με τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της να είναι τα εξής: «Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκαν έναν μήνα πριν τον ερχομό της μικρής Μαρίνας, και συγκεκριμένα στις 18 Φεβρουαρίου του 2015, στην Άνδρο.