Η Άντζελα Γκερέκου είπε στην Ελένη Μενεγάκη πως η ζωή της με τον Τόλη Βοσκόπουλου ήταν ανεπανάληπτη

Η Άντζελα Γκερέκου είπε στην Ελένη Μενεγάκη πως η ζωή της με τον Τόλη Βοσκόπουλου ήταν ανεπανάληπτη

Η πρώτη συνέντευξη που αναφέρεται σε εκείνον μετά τον θάνατό του, ο τρόπος με τον οποίο βρίσκει τη δύναμη να ξεπερνά τις δυσκολίες και οι αποκαλύψεις για τον ρόλο της στη Γη της ελιάς.

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, είναι μια γυναίκα που έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από τον ρόλο της Αθηνάς στη Γη της ελιάς, ο οποίος σηματοδότησε και την επιστροφή της στην τηλεόραση ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/6), η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στο πώς βιώνει την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα άσχημα που έρχονται στη ζωή της, ενώ εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να πει το μεγάλο «ναι» για να συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του Mega. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη της τοποθέτηση για εκείνον αφότου έφυγε από τη ζωή.

https://www.instagram.com/p/CfbeHddLKWD

Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά με ένα γλυκό τρόπο τον δικό της Ιάκωβο

Η Άντζελα Γκερέκου αντλεί δύναμη από την πίστη στον Θεό

Απαντώντας στο αν είναι ευτυχισμένη τη δεδομένη περίοδο, η Άντζελα Γκερέκου είπε:

«Με τη βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω δυνατά μέσα μου, αντιμετωπίζω τα πάντα. Τα όμορφα που έρχονται τα καλοδεχόμουν πάντοτε, και με την οικογένειά μου, με τον Τόλη, με το παιδί μου και με όλα τα καλά της δουλειάς μου, αλλά αντιμετωπίζω και όλα τα άσχημα και τα δύσκολα που έχουν έρθει. Έτσι και τώρα, στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μας, με τη βοήθεια του Θεού και την πίστη, αλλά και με τη δουλειά μου και δημιουργικά, προχωράμε δυνατά και πάντα με πίστη ότι όλα μπορούν να πάνε καλά και ό,τι μας έχει πληγώσει προσπαθούμε να το κάνουμε δύναμή μας και αγγέλους, ευλογίες. Μια ευλογία που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει στη ζωή μου».

Σχετικά με τη ζωή της με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Είναι ένα αμάλγαμα πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Είναι τόσο σπάνιος και μοναδικός, που νομίζω μόνο στα 1.000 χρόνια βγαίνει μια τέτοια ψυχή. Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος από εκείνον. Αλλά και αυτά που δεν έχουν δει, γιατί δεν έχουν ζήσει μια καθημερινότητα κοντά του. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος», είπε χαρακτηριστικά.

Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη Γη της ελιάς

Δεδομένου ότι τα τελευταία 15 χρόνια η Άντζελα Γκερέκου ήταν εκτός τηλεόρασης αλλά και του ότι όταν είπε το «ναι» για τη συμμετοχή της στη «Γη της ελιάς» ο αείμνηστος σύζυγός της Τόλης Βοσκόπουλος ήταν βαριά άρρωστος, η Ελένη Μενεγάκη έθεσε το ερώτημα πώς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση. Τότε, η Άντζελα Γκερέκου απάντησε:

«Έχουμε ακούσει όλοι για το ιερό timing. Είναι μια στιγμή στη ζωή μας που για κάποιο λόγο όλα συντείνουν στο να γίνει κάτι. Εγώ, λοιπόν, πρόεδρος του ΕΟΤ με φοβερή δυναμική εργασία, ήθελα να προβάλλω όσο το δυνατόν περισσότερο τον τόπο μου. Ήρθε λοιπόν αυτή η σειρά, που από τον τίτλο της και μόνο με συνέδεε με το λάδι και τα τοπικά προϊόντα, αλλά και την προβολή μιας περιοχής όπως η Μάνη που ναι μεν είναι γνωστή αλλά όχι και με τον τρόπο που θα θέλαμε. Είχα και την ανάγκη μετά τον κορονοϊό μιας δικής μου δημιουργικής έκφρασης μέσα από την υποκριτική που την είχα αφήσει χρόνια. Επίσης ήρθαν ο Τόλης και η κόρη μου να μου πουν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει τώρα».

Και συμπλήρωσε:

«Είχα κάποιες ανασφάλειες και αμφιβολίες. Αλλά με δελέασαν και οι ηθοποιοί που παίζω μαζί τους, όπως ο Στέφανος Κυριακίδης που προχθές είχαμε τις τελευταίες σκηνές μας».

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες οικογενειακές φωτογραφίες της Άντζελας Γκερέκου.

Πηγή φωτογραφιών: @angela_gerekou