Η Ελένη Μενεγάκη έκανε φινάλε και αποκάλυψε ένα μυστικό για πρώτη φορά

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε φινάλε και αποκάλυψε ένα μυστικό για πρώτη φορά

Λίγο πριν ευχηθεί στους τηλεθεατές της «καλό καλοκαίρι» μας αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε και συνέβη ακριβώς ένα χρόνο πριν. 

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε σήμερα τους τηλεθεατές της και λίγο πριν ευχηθεί «καλό καλοκαίρι» αποκάλυψε μία μικρή λεπτομέρεια, ένα μυστικό που αφορούσε μία μικρή γιορτή που είχε κάνει στο σπίτι της. Και είχε σχέση φυσικά με την φετινή της συνεργασία με το Mega.

https://www.instagram.com/p/CfYwAKKLLeQ

Το γλέντι του συμβολαίου

Πριν από 1,5 χρόνο, η Ελένη Μενεγάκη είχε πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από ένα χρόνο απουσίας. Η πρόταση του Mega υπήρξε δελεαστική και άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της, μετά την μακρόχρονη συνεργασία της και την λήξη του συμβολαίου της με τον Alpha. Από τότε είχε εκφράσει την χαρά της για αυτή την συμφωνία, αλλά μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε ότι αυτή η χαρά είχε μεταμορφωθεί και σε γλέντι στο σπίτι της με την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μας το εξομολογήθηκε η ίδια σήμερα την ώρα που ευχαριστούσε τον τραγουδιστή για την παρουσία του στην τελευταία της για φέτος εκπομπή: «Και εδώ να σας αποκαλύψουμε και κάτι. Εμείς το έχουμε γλεντήσει μαζί με την Νατάσα και τον Πέτρο στο σπίτι μου, όταν είχα πρωτοκλείσει την συμφωνία εδώ στο Mega. Είπα δεν κάνω ένα τραπεζάκι οικογενειακά...Αλλά για εμένα ήταν πολύ special, είχαμε μεγάλες χαρές».

Η παρουσιάστρια την επόμενη εβδομάδα, αναχωρεί οικογενειακώς για το ησυχαστήριο της στα Άχλα της Άνδρου, όπου βρίσκεται και η αγροτουριστική ξενοδοχειακή μονάδα του συζύγου της. Σίγουρα ωστόσο, θα κάνει εκδρομές στα γύρω νησιά, με το φουσκωτό της σκάφος, όπως άλλωστε το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Το γλυκό που ξετρέλανε την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο και το παραδέχτηκε με ένα σχόλιο