Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης: Το «story της ζωής τους» γεννήθηκε σε αυτό το σπίτι

Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης: Το «story της ζωής τους» γεννήθηκε σε αυτό το σπίτι

Η γλυκιά αφιέρωση του ηθοποιού στη σύζυγό του και το ιδιαίτερο σπίτι στο Χαλάνδρι που στεγάζουν την οικογένειά τους.

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δύο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και παρόλο που μετρούν 13 περίπου χρόνια κοινής πορείας, προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να κρατούν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και παρόλο που οι ηθοποιοί μιλούν σπάνια για τη σχέση τους και οι κοινές φωτογραφίες στα social media είναι ελάχιστες, το βράδυ της Τετάρτης (4/8) ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε ένα Insta story που ξάφνιασε πολλούς, και σίγουρα έκανε τη γλυκιά σύζυγό του να χαμογελάσει.

Η πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας Παππά με φουσκωμένη κοιλιά και την Θάλεια Ματίκα στο πλευρό της

Ο ηθοποιός απαθανάτισε τη Θάλεια Ματίκα κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου, με την ίδια να είναι απλή, άβαφη και πανέμορφη, και ανέβασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Το story της ζωής μου».

tasos_iordanidis28_2896845950677933805.jpg

Το ιδιαίτερο σπίτι και η vintage κουζίνα

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον Δάνο και τη Νάγια, μένουν σε ένα διαμέρισμα στο Χαλάνδρι το οποίο είναι ιδιαίτερης αισθητικής και ταιριάζει απόλυτα με το καλλιτεχνικό τους πνεύμα.

Τόσο ο Τάσος Ιορδανίδης όσο και η Θάλεια Ματίκα έχουν μοιραστεί κατά καιρούς φωτογραφίες με τους followers τους από το εσωτερικό του σπιτιού τους και εκείνο που έχει κεντρίσει κυρίως τα βλέμματα είναι η ρετρό κουζίνα τους.

https://www.instagram.com/p/BxSevq8oU01

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε από διάφορες γωνιές του σπιτιού τους.

Η απρόσμενη γνωριμία, ο γάμος και τα παιδιά

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου 13 χρόνια, όταν ο Τάσος Ιορδανίδης τηλεφώνησε στη Θάλεια Ματίκα και της πρότεινε να συνεργαστούν σε μια παραγωγή που έκανε τότε ο ίδιος.

«Η γνωριμία μας έγινε στα 30 μου, όταν ο Τάσος μου τηλεφώνησε, προτείνοντάς μου, καθώς έκανε από τότε δικές του παραγωγές, να συνεργαστούμε στο "Δάσος" του Μάμετ. Έτσι βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα τον Τάσο. Είδα, λοιπόν, ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι που μου είπε πως είναι 26 χρόνων και κάνει θεατρικές παραγωγές. Αυτός είναι τρελός σκέφτηκα που πάει και μπλέκει! Δεν μπορεί να είναι στα καλά του! Μετά, στην πορεία του χρόνου κατάλαβα τι εστί Τάσος. Ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η 44χρονη ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CD5_gUvJOeD

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2011 η Θάλεια και ο Τάσος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά. Το μυστήριο τελέστηκε παρουσία λίγων και στενών φίλων και συγγενών, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου.

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί το 2013, ο 9χρονος σήμερα Δάνος, και τρία χρόνια αργότερα, το 2016, η κόρη τους Νάγια.

Πηγή φωτογραφιών: @thaliamatika