Η Σμαράγδα Καρύδη με μπικίνι έκανε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να κάνει «Aχ!»

Η Σμαράγδα Καρύδη με μπικίνι έκανε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να κάνει «Aχ!»

Οι σχεδόν 500 χιλιάδες followers της Σμαράγδας Καρύδη είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τους κοιλιακούς της ηθοποιού στο feed τους.

Στις 9 Αυγούστου η Σμαράγδα Καρύδη θα σβήσει 53 κεράκια στην τούρτα της. Η ηθοποιός λατρεύει το καλοκαίρι αλλά κι αυτό της «φέρεται» με την ίδια αγάπη. Μάλιστα, τα posts με μαγιό είναι τα αγαπημένα και των fans της.

Η Σμαράγδα, που τις ημέρες αυτές κάνει διακοπές, πόζαρε με χακί μπικίνι και ναι, πατήσαμε όλοι like στους γραμμωμένους κοιλιακούς της.

Και δεν ήμασταν οι μόνοι που το κάναμε. Η Μαρία Μπεκατώρου και η Μαρίζα Ρίζου έσπευσαν να αποθεώσουν την σιλουέτα της Καρύδη.

https://www.instagram.com/p/Cg14LRuqd6n

Και κάπου εκεί ήρθε και το απρόσμενο αποθεωτικό σχόλιο και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, του δάσκαλου από τις Άγριες Μέλισσες.

smaragda1.JPG

«Αχ! ρε παιδιά Αύγουστος», έγραψε η Σμαράγδα, «Αχ ρε παιδιά η Σμαράγδα», έγραψε ο Γκοτσόπουλος.

Η Καρύδη πάντως, φροντίζει το σώμα της όλον τον χρόνο και αγαπά την αερόβια άσκηση, την προπόνηση στον διάδρομο ενώ έχει ενδώσει στο Pilates και τη Yoga.

«Έχω καλό μεταβολισμό. Όταν παίρνω 2 – 3 κιλά, ξέρω ότι πρέπει να κόψω κάποιες ατασθαλίες και μαζεύομαι. Ξαφνική δίαιτα δεν έχω κάνει ποτέ. Δεν μπορώ να μη τρώω συχνά γεύματα. Με πιάνει τρέλα. Αν είμαι νηστική, γίνομαι έξαλλη. Όλους τους καβγάδες νηστική τους κάνω», εξηγεί η ίδια όταν την ρωτούν για τη διατροφή της.

«Σε γενικές γραμμές, φέρομαι καλά στον εαυτό μου, τον αγαπάω! Δεν λέω βέβαια ότι με αγαπάω κάθε μέρα. Μερικές φορές με εκνευρίζω, με κουράζω, μου σπάω τα νεύραΔεν έχω μεγάλα σκοτάδια. Τα φοβάμαι πάντως, αποφεύγω να πάω στο βάθος γιατί δεν ξέρω τι θα βρω. Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους έλκει το βασανιστήριο. Εμένα καθόλου. Γενικά, θα ήθελα να περάσω μια αβασάνιστη ζωή. Δεν είναι ωραίο έτσι όπως ακούγεται, αλλά αυτό θα ήθελα. Είμαι λίγο φυγόπονη. Ας πούμε, δεν μπορώ να δω ταινία με πολλή βία. Κατευθείαν, κρύβω το κεφάλι», είχε εξηγήσει η Καρύδη χαρακτηριστικά.