Η Μαρία Αντωνά έγινε η Ντάλια του «Παρά πέντε» λίγο πριν τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά έγινε η Ντάλια του «Παρά πέντε» λίγο πριν τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη

Το ζευγάρι κάνει διακοπές και αντιμετωπίζει με χιούμορ την καθημερινότητα του. Ο πρώην παίκτης του Survivor απολαμβάνει τις στιγμές με την αγαπημένη του. 

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά έχουν αφήσει για λίγο τις προετοιμασίες του γάμου τους και κάνουν τις διακοπές τους, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι τους μετά και την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από το Survivor. Και μας δείχνουν πως η κάθε τους μέρα έχει και κάτι διαφορετικό και κυρίως χιούμορ. Κάπως έτσι η δημοσιογράφος αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της και μας θύμισε από την Μόνικα στα «Φιλαράκια» μέχρι την Ντάλια από το «Παρά πέντε».

Κάνε ράστα τα μαλλιά σου

Το ζευγάρι επέστρεψε από τις διακοπές του στην Σκόπελο και την Μύκονο και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα, πριν αναχωρήσει για τον επόμενο καλοκαιρινό προορισμό με σκάφος.

https://www.instagram.com/p/ChC79veotRl

Η Μαρία αποφάσισε να αλλάξει για πρώτη φορά και την εμφάνισή της και να γίνει πιο καλοκαιρινή. Ελπίζουμε ωστόσο να μην κρατήσει την αλλαγή αυτή και για τον γάμο της. Έκανε λοιπόν ράστα τα μαλλιά της και ακόμη και ο Άρης έμεινε έκπληκτος. Το καλύτερο συνέβη όταν εκείνη αποφάσισε να λύσεις τις πλεχτές μικρές κοτσίδες της και να αποκαλύψει το αποτέλεσμα. Περιπαικτικά ρώτησε τον αγαπημένο της, ποιά ήταν η αγαπημένη του ηρωίδα από την σειρά «Παρά πέντε» και εκείνος απάντησε «Η Ντάλια». Στο video θα δείτε πως της μοιάζει αρκετά σε καστανή εκδοχή. Κάτι παρόμοιο - αν είστε φαν της σειράς «Φιλαράκια» - είχε κάνει και η Μόνικα.

Όλα έτοιμα για τον γάμο τους

Όπως και οι ίδιοι έχουν ανακοινώσει ο γάμος τους θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου, δύο χρόνια μετά την ρομαντική πρόταση γάμου την οποία της είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής.

https://www.instagram.com/p/CfoOZjlIjis

Μπορεί να μην έχουν αποκαλύψει το που ακριβώς θα γίνει (τα προσκλητήρια είναι ήδη έτοιμα) αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως τέσσερις θα είναι οι κουμπάροι τους. Ο κολλητός του φίλος του Άρη και της Μαρίας Κώστας Φραγκολιάς μαζί με την σύντροφό του Δώρα, ενώ μετά το Survivor, προέκυψαν και δύο ακόμη: Ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία ούτως ή άλλως ήταν φίλη της νύφης και πριν το reality. Ο Άρης όπως όλοι θυμόμαστε στον τελικό του Survivor, είχε ευχαριστήσει δημόσια την αρραβωνιαστικιά του για την αγάπη της και την στήριξή της: «Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρις εσένα όλα θα ήταν αλλιώς, Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου. Σε ευχαριστώ για όλην την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια. Σ' αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις».

https://www.instagram.com/p/CgkMnOOsw13