Η Δούκισσα Νομικού κάνει το πιο επικό #tb και θυμάται την εποχή που συμμετείχε στην «Πολυκατοικία»

Μαρία Ροδίτη

Θυμόσουν το guest της Δούκισσας Νομικού στη σειρά του MEGA «Η Πολυκατοικία»; Η αναδρομή της παρουσιάστριας και το fun σχόλιό της.  

Την guest εμφάνισή της στη σειρά «Η πολυκατοικία» του MEGA θυμήθηκε η Δούκισσα Νομικού το βράδυ της Παρασκευής (12/8). Το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε ένα #tb 13 χρόνια πίσω, στην εποχή που παρουσίαζε μάλιστα το πρωινό του Μεγάλου Καναλιού μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη, τη Μαρία Αραμπατζή, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η Δούκισσα Νομικού δεν επέλεξε τυχαία τον προορισμό των διακοπών της

«Μωράκι ήμουν»

Σε ένα επεισόδιο της σειράς «Η Πολυκατοικία» το 2009 η Δούκισσα Νομικού είχε κάνει guest εμφάνιση υποδυόμενη τον εαυτό της, ενώ μαζί της συμμετείχε και ο συμπαρουσιαστής της στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί», Νίκος Παπαδάκης.

Η σκηνή της Δούκισσας με τη Βίλμα Τσακίρη; Epic! Η παρουσιάστρια και μοντέλο φαίνεται να συναντιέται σε κάποιον όροφο της πολυκατοικίας με μερικούς ενοίκους, με τη Μαίρη (aka Βίλμα Τσακίρη) να της λέει: «Πω πω… τι όμορφη που είστε! Πήρατε καναπεδάκι;» και τη Δούκισσα να απαντά: «Σας ευχαριστώ πολύ! Ναι, ναι, πήρα. Θέλετε αυτόγραφο;». Κι εκεί έρχεται η υπέροχη απάντηση της Μαίρης που λέει: «Μπορείτε να μου γράψετε το τηλέφωνο του μπαμπά (σ.σ. Νίκου Νομικού); Το έχασα», με τη Δούκισσα να κοιτά… αποσβολωμένη.

Η παρουσιάστρια γέλασε πολύ, όπως φάνηκε, με τη συμμετοχή της στην «Πολυκατοικία» κι έγραψε στο Insta Story της: «Χαχαχα!! 13 χρόνια πριν!!! Μωράκι ήμουν».

Ψάχνοντας, ωστόσο, εμείς βρήκαμε ακόμα ένα απολαυστικό βίντεο από τις σκηνές της Δούκισσας Νομικού στην «Πολυκατοικία», το οποίο μπορείς να δεις ευθύς αμέσως.

Από το 2009 μέχρι σήμερα - από όσο βλέπουμε- η παρουσιάστρια δεν έχει αλλάξει και πολύ. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχει υιοθετήσει ένα πιο ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της.

Οι φήμες για επιστροφή στην τηλεόραση

Σιγήν ιχθύος τηρεί η Δούκισσα Νομικού για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια και μοντέλο θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στη θέση της Φαίης Σκορδά. Ακόμα, βέβαια, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Λες το #tb της Δούκισσας από την «Πολυκατοικία» και από το 2009 που συμμετείχε στο Πρωινό του MEGA να είναι μια έμμεση αποκάλυψη του νέου επαγγελματικού της βήματος; Ο χρόνος θα δείξει!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης