Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το minimal σπίτι τους είναι γεμάτο ιδέες για διακόσμηση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το minimal σπίτι τους είναι γεμάτο ιδέες για διακόσμηση

Το ευτυχισμένο ζευγάρι διατηρεί μια υπέροχη κατοικία στην Κηφισιά ενώ σε κάθε ευκαιρία παραθερίζει στο εξοχικό τους στον Άγιο Στέφανο Μυκόνου.

Η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα δύο τους παιδιά (Σάββα και Αναστασία) να παραμένουν η πηγή της ευτυχίας τους και no1 προτεραιότητά τους.

Το minimal σπίτι της Δούκισσας Νομικού

Το ζευγάρι μένει σε μια υπέροχη κατοικία στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά. Το σπίτι τους είναι διώροφο και διαθέτει έναν μεγάλο, καταπράσινο κήπο στον οποίο παίζουν τα παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια-μοντέλο έχει διακοσμήσει το σπίτι με μοντέρνα έπιπλα και όπως έχουμε δει μέσα από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο σπίτι κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Η minimal αισθητική επικρατεί και το κλασικό με το μοντέρνο στοιχείο να συνδυάζονται απόλυτα αρμονικά στον χώρο.

Όπως είχε αποκαλύψει η Δούκισσα σε συνέντευξή της στο «The2nightShow», της αρέσει να περνά χρόνο στο σπίτι με τον σύζυγό της και βγαίνει σπάνια για ποτό με φίλες.

«Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια εννιάμιση με δέκα. Δε μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους (ο Δημήτρης Θεοδωρίδης), αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δε θέλει να βγαίνει... Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα οκτώ χρόνια που είμαστε μαζί», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

https://www.instagram.com/p/CJgRkzsHpDt

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια στοργική, κλασική Ελληνίδα μαμά

Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσα από τα stories και τα post της μας έχει αποκαλύψει μερικές από τις πιο αγαπημένες τις γωνιές στο σπίτι όπως είναι το καθιστικό, ο κήπος και φυσικά τα δωμάτια των παιδιών της τα οποία είναι βαμμένα σε αποχρώσεις του λευκού και του γκρι.

https://www.instagram.com/p/CMH1q8tH_Uk

Το εξοχικό τους στην Μύκονο

Η ευτυχισμένη οικογένεια διαθέτει μια επιβλητική εξοχική κατοικία σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Μυκόνου, στην παραλία του Αγίου Στεφάνου. Δεν είναι λίγες οι φορές που περνούν εκεί το Πάσχα ενώ κάθε χρόνο επισκέπτονται την Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

doukisa6.jpg

Η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι τους στο νησί των ανέμων, το οποίο με μια πρώτη ματιά μοιάζει ονειρικό.

Πηγή κεντρικής: dutchesss_

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Δούκισσα Νομικού από το σπίτι της στην Κηφισιά.