Το εξοχικό της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο είναι βγαλμένο από ταινία

Το εξοχικό της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο είναι βγαλμένο από ταινία
Instagram

Το σπίτι στο Νησί των Ανέμων είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από της Κηφισιάς. 

Η Ελένη Μενεγάκη την Άνδρο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Πάρο, η Δούκισσα Νομικού τη Μύκονο: Κάθε μία Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει το δικό της «καρδιακό νησί» και για την τελευταία η Μύκονος σημαίνει πολλά. Σίγουρα πολλά περισσότερα από τα ξέφρενα πάρτι και τις δεξιώσεις με τα οποία την έχουμε συνδέσει οι περισσότεροι, καθώς εκεί γνώρισε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Θυμίζουμε ότι ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου 2017 και αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CP8MWeAjIDD

Πλέον οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 4χρονο Σάββα και την ενός έτους Αναστασία, και εκεί διατηρούν το εξοχικό όπου πραγματοποιούν τις οικογενειακές τους διακοπές. Ειδικά το καλοκαίρι, σπάνια συναντά κανείς την πρώην Σταρ Ελλάς στην πρωτεύουσα.

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το minimal σπίτι τους είναι γεμάτο ιδέες για διακόσμηση

https://www.instagram.com/p/Cg96b0mr_rn

Έτσι και το προφίλ της στο Instagram απαρτίζεται από αναρτήσεις με φόντο το νησί της Μυκόνου, πανέμορφες θάλασσες και παραλίες και την υπέροχη θέα από το εξοχικό τους σπίτι. Ειδικά στο τελευταίο της story μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού μάς δείχνει τα παιχνίδια που κάνουν οι τρεις τους στο σαλόνι, το οποίο και έχει για τα καλά μεταμορφωθεί πια σε παιδότοπο. Η παρουσιάστρια, ο Σάββας και η Αναστασία, ζωγραφίζουν στο πάτωμα αμέριμνοι και τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει την προσοχή τους από τη δημιουργία τους.

Στο προφίλ της μπορούμε να δούμε μερικές ακόμη αναρτήσεις από το εξοχικό τους σπίτι, το οποίο κυριαρχείται από το πέτρινο στοιχείο και το λευκό χρώμα, είναι πολύ φωτεινό και διαθέτει πισίνα.

https://www.instagram.com/p/CCvdQ1enThe
https://www.instagram.com/p/Cg7UXkwrsvn
https://www.instagram.com/p/CS130SLDI4W
https://www.instagram.com/p/CC0OVAVns-O
https://www.instagram.com/p/CTCYqdsjt4z
https://www.instagram.com/p/CR9QlbYDwdO
https://www.instagram.com/p/CR6cqFlgpWR
https://www.instagram.com/p/CSCSSjADerd
https://www.instagram.com/p/CRRxWdALoVG
https://www.instagram.com/p/CRWRcyvraKy
https://www.instagram.com/p/CQs0VBIL6J_
https://www.instagram.com/p/CCrBS91HNy_
https://www.instagram.com/p/CBVtl7CH3uB

Μάλιστα, μαμά και γιος φαίνεται πως λατρεύουν τη ζωγραφική, αφού περνούν έτσι τα καλοκαίρια τους. Αντίστοιχη φωτογραφία είχε ανεβάσει η #xazomom και τον Αύγουστο του 2021.

«Πως ξεκινούν οι ζωγραφιές μας με τον Σάββα και πως καταλήγουν. Μου λέει ότι στο λιοντάρι άρεσε τόσο πολύ η οδοντόκρεμα που ήθελε να τη βάλει παντού! Και μετά ζήλεψε και ο σούπερ ποντικός και έβαλε και αυτός. Μετά βέβαια, ζήλεψε και ο Σάββας και πήγε να πλύνει και εκείνος τα δόντια» είχε γράψει.

https://www.instagram.com/p/CTPdEmzDqjT