Η Δούκισσα Νομικού δεν επέλεξε τυχαία τον προορισμό των διακοπών της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δούκισσα Νομικού δεν επέλεξε τυχαία τον προορισμό των διακοπών της

Το μοντέλο- παρουσιάστρια περνά ανέμελες στιγμές με την οικογένειά της σε ένα από τα ωραιότερα Ελληνικά νησιά.

Η Δούκισσα Νομικού διανύει μια πολύ καλή περίοδο αφού σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, βρίσκεται σε συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή στον ΑΝΤ1. Η 35χρονη συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους.

Πριν λίγα 24ωρα η ευτυχισμένη οικογένεια βρέθηκε στη Σχοινούσα, ένα ιδιαίτερα αγαπημένο μέρος της παρουσιάστριας. Η Δούκισσα έχει πολλές αναμνήσεις στο συγκεκριμένο νησί από τις πρώτες διακοπές με τους γονείς της.

«Είμαι πάντα χαρούμενη όταν επιστρέφω στο νησί του πατέρα μου, στο νησί μου, στην πανέμορφη Σχοινούσα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες των διακοπών τους στο νησί.

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το μικρό μυστικό των 8 λεπτών για τον γιο της Σάββα

Oι διακοπές της Δούκισσας Νομικού στην Σχοινούσα

Πάντα δίπλα της ο Σάββας και η μικρή Αναστασία. Η Δούκισσα Νομικού κάνει οικογενειακές διακοπές στη Σχοινούσα, με τον γιο της να εξασκείται στο ψάρεμα. Όσο για την κορούλα της, η φωτογραφία της στο λιμάνι ήταν αυτή που ξεχώρισε στα social media.

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια τρυφερή μαμά

Η πρωήν εστεμμένη λατρεύει τα 2 της παιδιά (Σάββα και Αναστασία) και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την καθημερινότητά τους.

https://www.instagram.com/p/CeHAFgwjoRM

Σε παλαιότερη εμφάνισή της στο «Καλό Μεσημεράκι» η Δούκισσα Νομικού ανέφερε: «Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα! Βάζεις τώρα μια μαμά “κουκουβάγια” να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! Ο Σάββας είναι με τις μέρες του… Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό. Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια… Λιώνω! Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;».

Πηγή κεντρικής: dutchesss_

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με καλοκαιρινή διάθεση.