Έφυγε από την ζωή o τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε ηλικία 73 ετών

Έφυγε από την ζωή o τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε ηλικία 73 ετών

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή πριν λίγες ώρες, βυθίζοντας την showbiz σε πένθος.

Φτωχότερος είναι από σήμερα ο καλλιτεχνικός χώρος αφού πριν λίγες ώρες ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς (πατέρας της Ιλένια Ουίλιαμς) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 χρόνων. Την δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε η επι δεκαετίες συνεργάτιδα και προσωπική φίλη του Μπέσσυ Αργυράκη, μέσω αναρτήσεων της στα social media.

Ο αείμνηστος καλλιτέχνης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από τον περασμένο Μάρτιο και δίπλα του ήταν πάντα τα τρία του παιδιά ( Αλέξανδρος, Ιλένια και Μάρθα), καθώς και η σύζυγός του, Αμαλία Δημητριάδη.

Ο θάνατος του Ρόμπερτ Ουίλιαμς και το αντίο της Αργυράκη

https://www.instagram.com/p/Chg4b3dogww

«Αντίο αγαπημένε μου..Έφυγες αθόρυβα στον ύπνο σου..όπως χαμηλών τόνων και διακριτικός ήσουν σε όλη σου τη ζωή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του..και κουράγιο..», έγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο Instagram.

Ποιος ήταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς

O Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll. Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ. Εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις άλλους τραγουδιστές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 1977 και κατέκτησε την 5η θέση με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ».

Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο «Robert Williams». To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από το άλμπουμ «Εσύ κι εγώ». Το 1991 συνέβαλε σημαντικά στην τηλεοπτική σειρά «Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, για την οποία έγραψε τη μουσική και τους στίχους για πολλά τραγούδια, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης με τίτλο «Μες στην προσευχή μου». Το άλμπουμ «Η Λάμψη» κυκλοφόρησε το 1992.

Πηγή φωτογραφιών: NDP