Η βουτιά της Δανάης Μπάρκα θα σε κρατήσει σε mood διακοπών ακόμα και αν επέστρεψες στο γραφείο

Η βουτιά της Δανάης Μπάρκα θα σε κρατήσει σε mood διακοπών ακόμα και αν επέστρεψες στο γραφείο

Τι κι αν σε πολλά μέρη της Ελλάδας βρέχει αυτές τις ώρες; Τι κι αν επέστρεψες από την καλοκαιρινή άδεια; Η Δανάη Μπάρκα θα σε κρατήσει σε mood διακοπών και σε mood θετικό βεβαίως βεβαίως.

Ολίγον από Σέριφο και ολίγον από Μεσσηνία. Κάπως έτσι μπορούμε να περιγράψουμε το καλοκαίρι της Δανάης Μπάρκα που ήτα λουσμένο από το γαλάζιο της θάλασσας και το μπλε του ελληνικού ουρανού.

Η παρουσιάστρια του Mega, λίγο πριν την επιστροφή στο πρωινό του σταθμού και στο Πάμε Δανάη, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της στο νησί των Κυκλάδων.

Από τη Σέριφο λοιπόν η Δανάη, μας εξήγησε πως της λείψαμε -μεγάλο ψέμα- αν κρίνουμε από τα stories της από τη βόλτα με καραβάκι σε απίθανα μπλε νερά αλλά και αν κρίνουμε από το πλατύ χαμόγελο της παρουσιάστριας.

«Μαζεύουμε στιγμές πριν επιστρέψουμε στην καθημερινότητα», τόνισε η Μπάρκα ποζάροντας τόπλες μεν, με ένα μεγάλο καπέλο δε, να καλύπτει το πάνω μέρος του σώματός της. Όσο για τη βουτιά από το σκάφος, αυτή κι αν μας έκλεψε την καρδιά πρώτη ημέρα μετά την άδεια. Τη συγχωρούμε όμως τη Δανάη, γιατί μας χάρισε λίγο μπλε ακόμα, σε εμάς από από τα παράθυρα βλέπουμε μόνο τη βροχή να πέφτει.

https://www.instagram.com/p/Chjlj6gM652

Η Δανάη παραμένει στο πρωινό του Mega μετά την πετυχημένη πορεία των δύο τελευταίων ετών και παραμένει ταυτόχρονα και body confident. Kαι από τις διακοπές της, καταφέρνει κι εκεί, να περνάει τα δικά της ξεχωριστά μηνύματα θετικότητας.

Όπως κι αυτό πριν μερικές ημέρες:

«Ευχόμαστε «Χρόνια Πολλά» όλοι οι πιστοί εδώ και μέρες,και παρατηρώ πόσο οξύμωρο είναι κάποιες φορές σε σχέση με την συμπεριφορά μας.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά με την πρώτη ευκαιρία γινόμαστε αγενείς με όλους.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά γκρινιάζουμε σε έναν σερβιτόρο που δουλεύει 12ωρες το λιγότερο με 40 βαθμούς Κελσίου αν αργήσει να μας φέρει νερό.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ καταγγέλλουμε το δίπλα μαγαζί απ το σπιτι μας το οποίο ήταν κλειστό 2 χρόνια και άντεξε ως δια μαγείας την κατάσταση και ζουν 10-20-30 οικογενειες από αυτό επειδή είναι δυνατά η μουσική το βράδυ.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ στην πρώτη παρεξήγηση από τα νευρα μας δημιουργούμε νέες βρισιές.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ μπαίνουμε στα σοσιαλ και σχολιάζουμε αρνητικά όποιον υπάρχει και δεν υπάρχει.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ κρίνουμε ανθρώπους απο την εμφάνιση τους,την ιδιαιτερότητα τους,τα μαλλιά τους,το ντύσιμο τους χωρίς να σκεφτούμε αν θα στεναχωρηθούν ή πως θα αισθανόμασταν αν το έκαναν σε κάποιον που αγαπαμε.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ την ίδια ώρα είμαστε ρατσιστές και σπέρνουμε διχόνοια.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά τα δικά μας προβλήματα τα προβάλουμε σε άλλους εκτονώνοντας τον θυμό μας παντού. Τελικά,μήπως να ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά αλλά να το εννοούμαι;

Μήπως να ευχόμαστε ψυχραιμία,αγάπη,ενσυναίσθηση, κατανοηση,αλληλεγγύη και φροντίδα για όλα τα όντα γυρω μας; Μήπως να καταλάβουμε πόσο χρήσιμοι,αναγκαίοι και απαραίτητοι είμαστε όλοι και να ζήσουμε αρμονικά; Αυτό είναι η δίκη μου ευχή. (Σκέψη Αυγουστιάτικη,για να την θυμάμαι πρώτα εγώ και μετά όλοι οι άλλοι. Σκέψη Αυγουστιάτικη που την μοιράζομαι στο ιντερνετικό μου ημερολόγιο για να μείνει να την βλέπω όταν κάνω τα παραπάνω ή όταν αγχώνομαι για βλακείες. Σκέψη Αυγουστιάτικη που την μοιράζομαι με εσάς που δεν γνωριζόμαστε ΑΛΛΑ είναι σαν να είμαστε οικογένεια διαδικτυακή). Χρόνια πολλά,καλά,αρμονικά.
Να χαμογελάμε και να εκτιμάμε ο,τι έχουμε τώρα χωρίς να το θεωρούμε δεδομένο.
Με τα δυσκολα & τα εύκολα,η ζωή είναι δωρο. Ας ρίξουμε ένα χαμογελο», είχε τονίσει η Δανάη ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.