Είναι η ιδέα μας ή ο Ben Affleck πληρώνει ακριβά την επανασύνδεση με την JLo;

Είναι η ιδέα μας ή ο Ben Affleck πληρώνει ακριβά την επανασύνδεση με την JLo;

Η αγάπη... κοστίζει, άλλες φορές μεταφορικά άλλες κυριολεκτικά!

Μετά τον πρώτο γάμο στο Las Vegas και το ταξίδι του μέλιτος στη Γαλλία με τα παιδιάτους, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αποφάσισαν μετά τον δεύτερο τριήμερο γάμο τους στην Georgia να φύγουν μόνοι πια για την Ιταλία, όπου απολαμβάνουν ένα ρομαντικό και... πολυτελές ταξίδι του μέλιτος.

Οι παπαράτσι «τσάκωσαν» την 53χρονη τραγουδίστρια και τον 50χρονο ηθοποιό να κάνουν μια στάση στο κατάστημα Brunello Cucinelli στο Μιλάνο, αλλά και στον οίκο Valentino. Κρατώντες τσάντες στα χέρια τους από τα ψώνια που έκαναν, δεκάδες θαυμαστές περίμενα απ' έξω τους νεόνυμφους για να τους δουν από κοντά και να τους απαθανατίσουν.

Ο Ben Affleck εθεάθη να μιλάει έντονα στην JLo και όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη

Η Lopez - η οποία φορούσε ένα all-white σύνολο που αναδείκνυε τους αξιοζήλευτους κοιλιακούς της - χαιρέτισε εγκάρδια τους fans, ενώ ο Affleck - ο οποίος ήταν ντυμένος casual με τζιν παντελόνι, λευκό μπλουζάκι και μπλε πουκάμισο - μπλουζάκι, με κουμπιά και μαύρο πουλόβερ - ήταν λιγάκι πιο... αδιάφορος και έσκασε ένα (ψεύτικο ίσως;) χαμόγελο. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι στον ηθοποιό δεν αρέσει καθόλου να παρακολουθούν εκείνον και την καλή του στις ρομαντικές στιγμές τους και όπως είχε αναφέρει το Page Six, είχε ενοχληθεί από τους φωτογράφους που τους ακολουθούσαν παντού κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα του μέλιτος στο Παρίσι.

«Ο Ben φρίκαρε λίγο στο Παρίσι. Ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για εκείνον. Τους κυνηγούσαν σχεδόν όπως κυνηγούσαν την πριγκίπισσα Diana», ανέφερε εκείνες τις ημέρες κοντινή πηγή του ζευγαριού.

Το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία εκτός από... shopping therapy, περιλάμβανε χαλαρό γεύμα στο Grand Hotel Tremezzo στη λίμνη Κόμο αλλά και prive βόλτα με βάρκα.

Όταν η JLo και ο Ben Affleck ανέβαλαν τον γάμο τους εξαιτίας των ΜΜΕ

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Bennifer απασχόλησαν τόσο πολύ τα μέσα ενημέρωσης, αφού ήταν και είναι ένα ζευγάρι που απασχολεί πολύ. Από την αρχή κιόλας της σχέσης τους το 2002, δέχτηκαν μια πρωτοφανή «επίθεση» από τους παπαράτσι, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να απαθανατίσουν έστω και μια προσωπική τους στιγμή.

Μάλιστα, το ζευγάρι αναγκάστηκε να αναβάλλει τον πρώτο προγραμματισμένο γάμο του το 2003. Σε μια δήλωση που έκαναν μια ημέρα πριν από τον αρχικό τους γάμο, είπαν χαρακτηριστικά: «Λόγω της υπερβολικής προσοχής των μέσων ενημέρωσης γύρω από τον γάμο μας, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την ημερομηνία».

Τελικά, η JLo και ο Ben Affleck δεν προγραμμάτισαν ποτέ ξανά τον γάμο τους αφού χώρισαν μετά από λίγο καιρό, όμως τελικά ο έρωτά τους φούντωσε ξανά το 2021 και έκτοτε το «ζουν» σαν να πρωταγωνιστούν σε παραμύθι!

Μετά τον γάμο τους στο Sin City, οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης για δεύτερη φοτά στο κτήμα του Ben Affleck στην Georgia, στις 20 Αυγούστου.