Τη στιγμή που μιλάμε ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου είναι πρώτος σε αναζητήσεις- Αναρωτιέσαι γιατί

Τη στιγμή που μιλάμε ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου είναι πρώτος σε αναζητήσεις- Αναρωτιέσαι γιατί

Επιτέλους έγινε ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Και έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα αλλά αναρωτιόμαστε φωναχτά; Γιατί ψάχνουν όλοι στην Google τον γάμο αυτό; Γιατί τρεντάρει ξανά ο Μαυρίκιος; Ποιος είναι επιτέλους ο Μαυρίκιος;

Ήταν Φεβρουάριος του 2022, με τον κορονοϊό στη έξαρσή του όταν όλες μα όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές ασχολήθηκαν με ένα όνομα: Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο αρραβώνας του με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση ήταν γεγονός αλλά ο κόσμος όλος απορούσε ποιος είναι επιτέλους ο τύπος αυτός και γιατί μας ενδιαφέρει ο γάμος του.

Ε, ήρθε η ώρα για τον γάμο!

Με δόξα και τιμές παντρεύτηκε ο Μαυρίκιος και κατάφερε να γίνει νούμερο ένα trend στην Google ενώ μέσα σε μια ώρα από τον γάμο του, δημοσίευσε όχι μόνο stories αλλά και σταθερό ποστάκι από την ώρα εξόδο μετά το μυστήριο! Φάγαμε κι εμείς τα ρύζια μαζί με τον Μαυρίκιο.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι πως πέραν των αναζητήσεων στο διαδίκτυο, ο Μαυρίκιος έπρεπε να πάρει τριπλά μέτρα ασφαλείας για να φτάσει στο γαμήλιο γλέντι μόνο ο κόσμος που προσκαλέστηκε στο μέρος που θα πραγματοποιηθεί το πάρτι στη Λεμεσό.

https://www.instagram.com/p/Chzz1L-sDGq

«Γιατί όλοι γκουγκλάρουν το όνομα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και γράφουν για τον αρραβώνα του;»

«Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ. Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security. 1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας) 2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα) 3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο. Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθήσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής», έγραψε ο Μαυρίκιος.

Τώρα αν ανήκεις στη δικιά μας κατηγορία και απορείς, ορθώς πράττεις. Ας λύσουμε μερικές απορίες!

Ποιος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου;

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι ηθοποιός, μουσικός, θεατρικός παραγωγός και συγγραφέας.

https://www.instagram.com/p/B-IDig6jfLg


Είναι μόλις 29 ετών και έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

https://www.instagram.com/p/B99dhfHnXnX


Το όνομά του έγινε γνωστό στο κοινό, όταν αποφάσισε να δηλώσει σε διάφορα σόου τραγουδιού.

https://www.instagram.com/p/B97zjW4HYrL

Η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε όταν ήταν 15 ετών στο Dreamshow.


Στα 16 του χρόνια, πήγε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Έναν χρόνο μετά, βρέθηκε στο «X-Factor».

Το 2014, δήλωσε συμμετοχή στο «The Voice of Greece», ερμηνεύοντας το «Πόσο σ’ αγαπώ» του Σταμάτη Κραουνάκη.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως: Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Δάντης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα, Ελένη Δήμου, Ευρυδίκη, Ηρώ και Πάνος Μουζουράκης.

https://www.instagram.com/p/B-dBNn9Kg46

Με την 22χρονη αγαπημένη του και μαθήτριά του, Ιλάειρα Ζήση, είναι μαζί μόλις μερικούς μήνες, αλλά ο Μαυρικίου αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου