Η Χριστίνα Μπόμπα & ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους με ένα αδημοσίευτο βίντεο

Η Χριστίνα Μπόμπα & ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους με ένα αδημοσίευτο βίντεο

Το αγαπημένο ζευγάρι έκλεισε 4 χρόνια έγγαμου βίου και το γιορτάζει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και οι δυο τους συνεχίζουν να είναι τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι όσο ήταν την ημέρα του γάμου τους - ίσως και ακόμη περισσότερο!

Ήταν 1 Σεπτεμβρίου του 2018 όταν το αγαπημένο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ της Σίφνου. Κουμπάροι τους ήταν οι καλοί τους φίλοι, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης, ενώ αυτή η μέρα θα μείνει σίγουρα αξέχαστη τόσο στους ίδιους όσο και στους καλεσμένους τους.

Με ένα αδημοσίευτο βίντεο από εκείνη την ημέρα, από τη στιγμή αυτή που ο μπαμπάς της Χριστίνας την παραδίδει στον Σάκη, γιόρτασαν από κοινού Μπόμπα και Τανιμανίδης στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ch-fh_rqhFc

Οι συγκινητικές στιγμές, τα τρυφερά βλέμματα, το γεμάτο αγάπη «Σ' αγαπώ» της νύφης Χριστίνας στον Σάκη ξεχωρίζουν σε ένα βίντεο που σε 15 λεπτά ξεπέρασε τις 17.000 likes!

Από εκείνη την ημέρα, η κοινή τους ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού τον Ιούνιο του 2021 ήρθαν στον κόσμο οι δίδυμες κορούλες τους, Αριάνα και Φιλίππα, και γέμισαν ακόμη περισσότερη αγάπη και χαρά την καθημερινότητα του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CQduetFMFym

Το επταήμερο road trip στην Ισλανδία

Στα τέσσερα χρόνια του έγγαμου βίου τους, Μπόμπα και Τανιμανίδης έχουν ταξιδέψει σε μαγευτικούς προορισμούς, αλλά το τελευταίο τους ταξίδι, που ήταν στην Ισλανδία, ήταν σίγουρα διαφορετικό και αξέχαστο.

https://www.instagram.com/p/ChxtepRKIGb

«Και κάπως έτσι έκλεισε ένα από τα πιο μαγικά ταξίδια της ζωής μας… με μια μοναδική εμπειρία: να δούμε από κοντά ένα ενεργό ηφαίστειο !!!
Τα λόγια είναι λίγα να περιγράψω αυτή την εμπειρία ! Ισλανδία σε αγαπήσαμε! Εις το επανιδείν», έγραψε η Χριστίνα στο Instaram ποζάροντας πίσω από το ενεργό ηφαίστειο στην Ισλανδία.

https://www.instagram.com/p/ChxUKYoMtHi

«Το ταξίδι μας στην Ισλανδία τελείωσε...εκεί είχα και την ευκαιρία να ζήσω μια ακόμα καινούρια εμπειρία, αφού είδαμε για πρώτη φορά από κοντά ένα ζωντανό ηφαίστειο που εξερράγη πριν λίγες μέρες στο νησί. Το θέαμα της καυτής λάβας να "βράζει" ακόμα στον κρατήρα του ηφαιστείου ήταν κάτι το απίστευτο», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης με τη σειρά του.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού, που σήμερα κλείνει 4 χρόνια έγγαμου βίου.

Πηγή φωτογραφιών: @chrismpo @sakiswp