Γέννησε η Ιωάννα Τούνη - Το μήνυμά της στα social media για τη στάση των δημοσιογράφων

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη - Το μήνυμά της στα social media για τη στάση των δημοσιογράφων

Ο γιος που περίμεναν με τόση ανυπομονησία ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ήρθε και γέμισε χαρά τους γονείς του. Η παράκληση της influencer στα social media. 

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Ιωάννα Τούνη φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από το Instagram account της και με το παρακάτω story-παράκληση προς τους δημοσιογράφους και τους fans της.

touni.JPG

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη για τη γέννηση του μωρού της

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία κρατώντας το πατουσάκι του νεογέννητου γιου του και επισημαίνοντας ότι η μαμά Ιωάννα είναι καλά.

alexandrou.JPG

«Από χθες μέχρι και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι φυσιολογικό να γεννήσω. Οπότε αν εξαφανιστώ από τα social μη με παρεξηγήσετε, έχω να κάνω και μια δουλειά εδώ πέρα… Έχω λίγο αγχωθεί, λιγάκι… να εδώ όσο το φρούτο», είχε πει η Ιωάννα Τούνη στα μέσα Δεκεμβρίου. Και να που το άγχος τελείωσε, η Ιωάννα γέννησε και κρατάει πια στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό της σχέσης της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

O Δημήτρης Αλεξάνδρου πάντα στο πλευρό της Ιωάννας

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απουσίαζε την Κυριακή (8/01) εκτάκτως από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για να εμφανιστεί λίγο αργότερα μέσω live σύνδεσης από τη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνοντας στη Σίσσυ Χρηστίδου, πως στην ουσία ήταν σε αναμονή για να υποδεχτεί με την Ιωάννα τον γιο τους. Και ήταν αρκετά ψύχραιμος και έτοιμος να μπει και στην αίθουσα τοκετού για να ζήσει το θαύμα.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα του PCR για να μπούμε στο νοσοκομείο και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Γενικά είμαι ψύχραιμος. Περιμένουμε την καλύτερη στιγμή της ζωής μας! Ανυπομονούμε αλλά μέσα μου βράζω. Καλά είναι η Ιωάννα. Θα είμαι μέσα στη στιγμή του τοκετού. Είναι κάτι που το περιμένω πώς και πώς και θέλω να είμαι μέσα. Έχει άγχος αλλά δεν θέλει να το δείχνει» αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Κι ενώ οι ώρες περνούσαν, το ζεύγος Αλεξάνδρου και Τούνη έκλεισαν περίπου ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο στο μαιευτήριο χωρίς να υπάρχουν νέα για τη μαμά και το μωρό.

Το πρωί της Τρίτης (10/1) έγινε η ανακοίνωση για τον ερχομό του Αλεξνάδρου Junior από την Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη αυτοσαρκάζεται για την τόσο γρήγορη εξέλιξη που είχε η σχέση της με τον Αλεξάνδρου

Τελικά, η οικογένεια θα μείνει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;

Το ζευγάρι που πλέει ήδη σε πελάγη ευτυχίας ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να γυρίσει στο σπίτι του στα Νότια Προάστια, όπου ήδη έχει προετοιμαστεί το παιδικό δωμάτιο. Είναι νωρίς ακόμη για να σκεφτούν αν θα μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη που είναι η επαγγελματική έδρα της Ιωάννας. Όπως είχε πει και ο Δημήτρης σε παλαιότερη συνέντευξη:

«Θα δούμε πού θα μείνουμε. Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας. Έχει και εκείνη τις επιχειρήσεις της, έχω κι εγώ εδώ τις δικές μου δραστηριότητες. Λίγο πολύ θα τα βρούμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον για λίγο καιρό μαζί».

Ο γάμος και η πορεία της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη

Ραφτείτε σιγά σιγά κορίτσια γιατί όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης: «Γάμος προφανώς θα γίνει αλλά όχι τώρα γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά σε αυτό το κομμάτι».

Όσο για την πορεία της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του, ο Αλεξάνδρου είπε: «Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορεί να φάει, δεν μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας οπότε όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δεν θα τα θυμόμαστε καν».

Το φύλο του μωρού και το εντυπωσιακό baby shower

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με ένα άκρως εντυπωσιακό baby shower, στο οποίο παρευρέθηκαν στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Με τοπίο τη στολισμένη με μπαλόνια και φωτισμένα γράμματα πισίνα, η influencer και το μοντέλο στάθηκαν στο κέντρο και ανακοίνωσε πως το μωρό που περιμένουν είναι αγόρι. Οι πανηγυρισμοί ήταν ξέφρενοι, ειδικά από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που θα έχει κι άλλη αντρική παρέα στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/ChIOdP9o6iZ

Πηγή φωτογραφιών: jtouni