Η Mel C εξομολογήθηκε τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε μία μέρα πριν το 1o σόου των Spice Girls

Η Mel C εξομολογήθηκε τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε μία μέρα πριν το 1o σόου των Spice Girls

Συμπεριέλαβε την τραυματική της εμπειρία στα απομνημονεύματά της.

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η Melanie Chisholm ή αλλιώς Mel C των Spice Girls. Η 48χρονη τραγουδίστρια κυκλοφορεί σήμερα 15 Σεπτεμβρίου τα απομνημονεύματά της και μέσα σε αυτά αποφάσισε να συμπεριλάβει και ένα κομμάτι της ζωής τόσο δύσκολο που ήθελε για χρόνια να κρατάει θαμμένο.

Η σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε η Mel C

Η Mel C λίγο πριν την πρώτη συναυλία των Spice Girls το 1997 έμενε σε ένα ξενοδοχείο στην Τουρκία και την παραμονή του σόου είπε να επισκεφτεί το spa για ένα μασάζ. Ο θεραπευτής του μασάζ, ωστόσο, την κακοποίησε σεξουαλικά.

Μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια του μουσικού γκρουπ τηλεφώνησαν στην υποδοχή του ξενοδοχείου για να αναφέρουν τι είχε συμβεί, όμως ο δράστης είχε ήδη εξαφανιστεί.

Στο podcast How to Fail της Elizabeth Day μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δεν είχαμε κάνει ποτέ ξανά ολοκληρωμένη συναυλία πριν, οπότε προφανώς κάναμε πρόβες για εβδομάδες πριν, δοκιμάζαμε τα ρούχα, το make-up, τα μαλλιά. Όλα οδηγούσαν στην κορυφή όλων όσων ήθελα ποτέ να κάνω και όλων όσων ήθελα ποτέ να γίνω. Αυτό που μου συνέβη – Κάπως το έθαψα, αμέσως, γιατί υπήρχαν άλλα πράγματα στα οποία ήθελα να εστιάσω. Δεν ήθελα να κάνω φασαρία, αλλά επίσης δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με αυτό», είπε.

https://www.instagram.com/p/CTkOZXdsHyR

Έπειτα, η τραγουδίστρια εξήγησε πώς σκέφτηκε να συμπεριλάβει την επίθεση στο βιβλίο, αφού δεν το είχε εξαρχής στο πλάνο.

«Μου ήρθε σε ένα όνειρο ή απλά ξύπνησα και ήταν στο μυαλό μου. Και σκέφτηκα ‘Θεέ μου, δεν έχω καν σκεφτεί να το συμπεριλάβω στο βιβλίο’. Έπειτα, σκέφτηκα ‘Θέλω να το αποκαλύψω αυτό;’. Και μετά απλά σκέφτηκα ότι είναι πολύ σημαντικό για εμένα το να το πω και επιτέλους να το αντιμετωπίσω και να το επεξεργαστώ», σχολίασε και συνέχισε «Ένιωσα παραβιασμένη. Ένιωσα πολύ ευάλωτη. Ένιωσα ντροπιασμένη».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η επιτυχία των Spice Girls ήταν κάτι που επίσης επηρέασε την ψυχολογία της Mel C σε σημείο που άρχισε να έχει σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά της. Ανορεξία, κλινική κατάθλιψη, αγοραφοβία, σοβαρό άγχος την οδήγησαν στα καταθλιπτικά.