Victoria Beckham: Η αποκάλυψη για τις Spice Girls που σίγουρα δεν περίμενες

Victoria Beckham: Η αποκάλυψη για τις Spice Girls που σίγουρα δεν περίμενες

Τι είπε για την περίοδο που ήταν μέλος του διάσημου girl band;

Είναι διάσημη και πετυχημένη fashion designer παρόλο που τη γνωρίσαμε ως μέλος του διασημότερου girl band του πλανήτη. Αναφερόμαστε φυσικά στη Victoria Beckham, η οποία μετά τη σύντομη καριέρα της στο τραγούδι, και φυσικά την απίστευτη φήμη που γνώρισε με τις Spice Girls, έκανε στροφή και πλέον ασχολείται με την μόδα που τόσο αγαπάει.

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που μιλάει για τα χρόνια που ήταν μέλος του συγκροτήματος, και ίνδαλμα όλων των μικρών κοριτσιών του πλανήτη. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της έκανε και μία αποκάλυψη την οποία η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζαμε.

Ως γνωστόν, όλα τα μέλη των Spice Girls, είχαν παρατσούκλια με τα οποία ήταν εξίσου διάσημες. Η Victoria ως γνωστόν, ήταν η Posh Spice, που σημαίνει «κοκέτα», μιας και ήταν αυτή που δεν έκανε υπερβολές στην εμφάνισή της και ήταν πάντα κομψή και διακριτική.

Βέβαια όπως διευκρίνισε, το συγκεκριμένο παρατσούκλι αρχικά δεν της άρεσε, αλλά από ένα σημείο και μετά, το συνήθισε γιατί τη βοηθούσε να αισθάνεται αυτοπεποίθηση πάνω στη σκηνή.

spicececece

Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε βέβαια, δεν μπορούμε να σκεφτούμε να τη φανταστούμε με κάποιο από τα υπόλοιπα. Σίγουρα όχι με το Baby Spice!