Ποια Aniston; Ο John Hamm ανακοίνωσε πως μπορεί να παντρευτεί την εδώ και δύο χρόνια αγαπημένη του

Ποια Aniston; Ο John Hamm ανακοίνωσε πως μπορεί να παντρευτεί την εδώ και δύο χρόνια αγαπημένη του

 (Photo by John Shearer/Invision/AP)

Όχι μόνο δεν έχει δεσμό με την Jennifer Aniston αλλά για πρώτη φορά δηλώνει ερωτευμένος, με την επίσης ηθοποιό, Anna Osceola. 

Ο γοητευτικός ηθοποιός, γνωστός και περιζήτητος εργένης από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο Mad Men, μπλέχτηκε άθελά του, σε μία φημολογία το καλοκαίρι, πως διατηρεί κρυφό δεσμό με την Jennifer Aniston και μάλιστα πως είναι πολύ ερωτευμένος. Τελικά αυτό το hot ειδύλλιο του Hollywood δε συνέβη ποτέ και ο Jon Hamm το διέψευσε με τον τρόπο του.

Ούτε σχέση, ούτε μελλοντικός γάμος

Τα αμερικάνικα tabloids, πριν από δύο μήνες ανέφεραν (και με βεβαιότητα μάλιστα) πως η Jennifer Aniston είναι ξανά ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλευρό του Hamm με τον οποίο διατηρούσε κρυφό δεσμό. Eπικαλέστηκαν μάλιστα τον φιλικό κύκλο της Jen, αναφέροντας πως οι δυό τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «The morning show» της Apple Tv, στο κάστ του οποίου εντάχθηκε ο Hamm την τρίτη σεζόν. Η Aniston δεν μπήκε καν στον κόπο να διαψεύσει την είδηση, όπως σταθερά κάνει τα τελευταία χρόνια σε ότι γράφεται ή ακούγεται για την προσωπική της ζωή.

https://www.instagram.com/p/CbaLli5rmW_

Με τον τρόπο του, όμως το διέψευσε ο ίδιος ο Hamm. Ο οποίος αποκάλυψε πως ο εδώ και δύο χρόνια δεσμός του με την ηθοποιό Anna Osceola, είναι αρκετά σοβαρός και πως κάνει ακόμη και σχέδια γάμου. Ο ορκισμένος μέχρι σήμερα εργένης δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή στον Howard Stern, την οποία αναδημοσιεύει το περιοδικό People πως: «Είμαι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια, έχω έναν άνθρωπο για να φροντίζω και να με φροντίζει».

https://www.instagram.com/p/CiaTWQgLiff

Αποκάλυψε μάλιστα πως χρειάστηκε να κάνει πολύ δουλειά με τον εαυτό του και με σχετική ψυχολογική υποστήριξη, για να γιατρέψει παιδικά τραύματα που του προκαλούσαν και ως ενήλικα ανασφάλεια. Η απώλεια της μητέρας του στα δέκα του χρόνια, έμεινε για πολλά χρόνια να τον βασανίζει. «Τώρα πια είμαι πιο ανοιχτός ως άνθρωπος και ανοιχτός στην πιθανότητα να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, να προσδιορίσω καλύτερα μία νέα μορφή ευτυχίας».

https://www.instagram.com/p/CgUx-K9vXuj