Στο Q+A της αγαπημένης του Γιώργου Καράβα μάθαμε αν θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά τους

Πατούλια Κατερίνα
Στο Q+A της αγαπημένης του Γιώργου Καράβα μάθαμε αν θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά τους

Η Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τρίτο παιδί με τον Γιώργο Καράβα, εξήγησε το όνειρο που έχει για το μέλλον και το ένα και μοναδικό πράγμα που θα ήθελε να αλλάξει στη ζωή της.

O Γιώργος Καράβας επέστρεψε στο GNTM κι αυτή τη φορά δεν είναι απλά στο backstage αλλά κατέλαβε επάξια μία καρέκλα την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων.

Όταν κλείνουν τα φώτα, ο κριτής του GNTM 5 επιστρέφει στην οικογένειά του, στα δύο του παιδιά και στην εδώ και περισσότερα από 11 χρόνια σύζυγό του.

Η Ραφαέλα Ψαρρού, αν την παρακολουθείς στο Instagram, θα καταλάβεις πως είναι η γυναίκα εκείνη που ο ενθουσιασμός για τον σύζυγό της φαίνεται στα μάτια της.

H Ραφαέλα, ο Γιώργος και το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού

Στο χτεσινό της q+a στο Instagram, η Ραφαέλα μας έδειξε την πρώτη ever φωτογραφία της με τον Γιώργο Καράβα στην Ελαφόνησο, μίλησε για τη ζήλεια την οποία δεν έχει γιατί όπως τόνισε ο Γιώργος δεν της έχει δώσει ποτέ ως τώρα δικαίωμα και η κουβέντα πήγε και στα παιδιά της.

Στην ερώτηση για το αν θα έκανε ένα ακόμα παιδί, η Ραφαέλα δεν έκρυψε πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδιά της.

«Είμαι πολύ κουρασμένη με τα δύο παιδάκια μας, οπότε πιστεύω πως ένα τρίτο θα με αποτελείωνε. Η δουλειά της μαμάς είναι τρομερά απαιτητική και δεν σταματάει ποτέ. Την αγάπη μου σε όλες τις μαμάδες του κόσμου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ραφαέλα, η οποία τόνισε πως έγινε μαμά στα 21 της και έφερε την κόρη της Καλλιόπη στον κόσμο στα 23 της χρόνια.

1663840033110-201945746-307728802_796134295060123_2941564063014396948_n.jpg

Η Ραφαέλα δεν έκρυψε μάλιστα πως όνειρό της είναι μεγαλώνοντας να έχει ευτυχισμένα και ανεξάρτητα παιδιά και η ίδια να κάνει πολλά πολλά ταξίδια με τον κριτή του GNTM ενώ παραδέχτηκε πως με τον Γιώργο έμεινε μαζί μετά από δύο μήνες σχέσης.

Κι αν μπορούσε να αλλάξει κάτι; Η Ψαρρού εξήγησε πως θα είχε μόνο μία ευχή.

«Αν μπορούσα να επιλέξω, θα έφερνα πίσω τη μαμά μου», τόνισε η σύζυγος του Γιώργου Καράβα.

Η γνωριμία και ο γάμος

Παντρεύτηκαν το 2012 με τα δύο τους παιδιά (Φίλιππος και Καλλιόπη) που ήρθαν αργότερα στον κόσμο να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους. Το μοντέλο εκφράζει συνεχώς δημόσια τα συναισθήματά του για τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του και πρόσφατα δήλωσε: «Αν δεν ήταν η Ραφαέλα δίπλα μου δεν θα μπορούσα να κάνω όλη αυτή την καριέρα. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Με έναν διακριτικό τρόπο της έδωσα το τηλέφωνο μου και της ζήτησα να βρεθούμε. Άργησε να με πάρει τηλέφωνο, περίπου μετά από μια εβδομάδα. Βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο μαγαζί. Δεν της ανέφερα τη δουλειά μου στ εξωτερικό. Μετά από δύο μήνες της συζήτησα να συγκατοικήσουμε και μετά από ένα χρόνο της ζήτησα να παντρευτούμε. Την ήθελα για μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Έχουμε τον Φίλιππο που είναι 7 ετών και η Καλλιόπη είναι 5 ετών», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε, περνάμε ωραία, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από 10 χρόνια, την ποθώ ως γυναίκα, περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας. Με καλούν για δουλειές στο εξωτερικό αλλά λόγω πατρότητας δεν μπορώ να φεύγω όπως στο παρελθόν. Είναι μία ριζική αλλαγή και δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά μου», δήλωσε πρόσφατα το μοντέλο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.