«Μας καθήλωσες» - Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έγινε trend και στο Twitter για τον ρόλο της ως Κυβέλη

Κατερίνα Μπούσιου
«Μας καθήλωσες» - Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έγινε trend και στο Twitter για τον ρόλο της ως Κυβέλη

Αργύρης Πανταζάρας, Λένα Παπαληγούρα και Αναστάσης Ροϊλός, επίσης πήραν τα εύσημα δίπλα στην Καραμπέτη για τις ερμηνείες στο «Φλόγα και άνεμος». 

Μία ακόμη σειρά εποχής το «Φλόγα και άνεμος» στη ΕΡΤ, κάνει φέτος την έκπληξη και παρά το ιδιαίτερο θέμα του, το καστ με ταλαντούχους και πασίγνωστους σε εμάς ηθοποιούς κράτησε και στο δεύτερο επεισόδιο αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είχε χθες την τιμητική της στα σχόλια των χρηστών του Twitter, όπως όμως και ο Αργύρης Πανταζάρας, η Πέγκυ Τρικαλιώτη και η Λένα Παπαληγούρα.

Δεν ξέρεις ποιον να πρωτοθαυμάσεις

Η σειρά «Φλόγα και άνεμος» ασχολείται με τη ζωή της Κυβέλης και τον έρωτα της κορυφαίας ηθοποιού με τον Γεώργιο Παπανδρέου. Βασισμένη στον βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου, έχει, ίσως το κάστ με τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου, από κάθε άλλη τηλεοπτική σειρά. Εκτός από την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, έχουμε την Πέγκυ Τρικαλιώτη και την Κατερίνα Διδασκάλου στον ρόλο της Μαρίκας Κοτοπούλη σε μικρή και μεγαλύτερη ηλικία, τον Αργύρη Πανταζάρα, τη Λένα Παπαληγούρα, τον Δημήτρη Καταλειφό, τη Θέμιδα Μπαζάκα, την Πέγκυ Σταθακοπούλου, την Εύα Σιμάτου και φυσικά τον Άρη Λεμπεσόπουλο στον ρόλο του κορυφαίου πολιτικού. Όλοι αυτοί μαζί κάνουν μία μοναδική dream team.

https://www.instagram.com/p/CiS0iJYrIBz

«Προτιμώ να κάνω 20 πρεμιέρες στην Επίδαυρο παρά να βρεθώ ζωντανά σε μία εκπομπή, γιατί σε όλα όσα κάνω θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο», είχε δηλώσει σε μία συνέντευξή της η Καρυοφυλλιά, δικαιολογώντας γιατί τη βλέπουμε να μιλά σπάνια για εκείνη. Προτιμά να μιλά με όσα κάνει τα τελευταία χρόνια. Μετά από μία τεράστια επιτυχία με την ταινία «Ευτυχία», τον ρόλο της στο «Αγάπη Παράνομη», επίσης στην ΕΡΤ και μετά από μία πορεία 30 ετών στον κινηματογράφο και το θέατρο, η ηθοποιός κάνει και πάλι το θαύμα της. Και φυσικά επειδή το κοινό την αγαπά τόσο πολύ, χθες της επεφύλαξε πολύ θερμά σχόλια στο Twitter. Οι χρήστες έκαναν βέβαια και τις παρατηρήσεις τους για το αν ταίριαζε ο αγαπημένος μας Νικηφόρος από τις Άγριες Μέλισσες, δηλαδή ο Αναστάσης Ροϊλός, με τον ρόλο του Δημήτρη Χόρν και βαφτισιμιού της Κυβέλης.

https://www.instagram.com/p/Cf05lUuLy_E

Δείτε τα σχόλια στην photo gallery που ακολουθεί.