Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε μία συγκινητική στιγμή με τον πατέρα του στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε μία συγκινητική στιγμή με τον πατέρα του στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Μετά από 19 χρόνια, η ομάδα της ΑΕΚ γύρισε στο σπίτι της και στα χθεσινά εγκαίνια του Σταδίου στην Νέα Φιλαδέλφεια, αρκετοί επώνυμοι ξαναθυμήθηκαν τα νιάτα τους. 

Η χθεσινή βραδιά για αρκετούς φιλάθλους ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, καθώς μετά από 19 χρόνια, η ομάδα της ΑΕΚ, ξαναγύρισε στην Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς εγκαινιάστηκε το νέο στάδιο της ομάδας, στον ίδιο χώρο που ήταν και το παλαιότερο. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θύμηθηκε ξανά τα παιδικά του χρόνια, όπως και αρκετοί άλλοι ηθοποιοί και τραγουδιστές που έδωσαν το παρών, εκτός από τους αθλητικούς παράγοντες.

https://www.instagram.com/p/CjJJGxLD1p6

Με ποντιακά συγκροτήματα, με χορούς από τους συλλόγους προσφύγων της Μικράς Ασίας, εγκαινιάστηκε το νέο στάδιο «Αγιά Σοφιά - Opap Arena» αλλά και με την συγκινητική παρουσία παλαίμαχων ποδοσφαιριστών όπως ο Κώστας Νεστορίδης. Το στάδιο των 30 χιλιάδων θέσεων ήταν κατάμεστο και ανάμεσα σε εκείνους που δεν ήθελε να λείψει από την μεγάλη βραδιά, ήταν και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος συνοδευόταν από τον πατέρα του, όπως και όταν ήταν μικρό παιδί.

https://www.instagram.com/p/CjI0RAoqbZB

Και όπως έγραψε: «Ήμουν 6 ετών όταν πρωτοήρθα στη Ν.Φιλαδέλφεια με τον πατέρα μου να δω την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι με τον ΗΡΑΚΛΗ αν θυμάμαι καλά και κερδίσαμε 2-0 αν δεν κάνω λάθος. Με έφερε ο πατέρας μου πάνω στους ώμους του και χάζευα το στάδιο και μου μιλούσε για τις χαμένες πατρίδες της ομάδας και τον Δικέφαλο Αητό.Τώρα μετά από 40 χρόνια τον φέρνω μαζί μου στο καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ για να θυμηθούμε τα παλιά και να φτιάξουμε τη καινούργια ιστορία της ομάδας».

https://www.instagram.com/p/CjJJMHxJuPd

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Ναταλία Δραγούμη και ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου, ο γνωστός μας Μηνάς από την σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Στις εξέδρες ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Πάνος Κιάμος αλλά και ο Γιάννης Βούρος και με την ιδιότητά του ως δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας.

https://www.instagram.com/p/CjKb4Hbo-3Q

Καλεσμένοι αρκετοί πολιτικοί, υπουργοί και πρώην πρωθυπουργοί, όπως και στελέχη άλλων ομάδων, για να τιμήσουν με την παρουσία τους την μεγάλη βραδιά.