Στην πρεμιέρα του «The Voice»,το «Μία νύχτα του Αυγούστου» κέρδισε δικαίως το Twitter

Πατούλια Κατερίνα
Στην πρεμιέρα του «The Voice»,το «Μία νύχτα του Αυγούστου» κέρδισε δικαίως το Twitter

Ήταν η πρεμιέρα της φετινής έβδομης σεζόν του «Τhe Voice», περιμέναμε φωνές και τις καρέκλες να γυρίζουν και κάπου εκεί - βοήθησε η υψηλή θερμοκρασία- μεταφερθήκαμε στην πιο ζεστή νύχτα του Αυγούστου στην ΕΡΤ, κι εμείς και το τηλεοπτικό κοινό που τουιτάρει. 

Η Κυριακή προμηνύεται δύσκολη μέρα για τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, μιας και ο τυφώνας της ΕΡΤ που ακούει στον τίτλο «Μια Νύχτα του Αυγούστου», η θρυλική συνέχεια της ιστορίας που ξεκίνησε με το «Νησί» στο Mega, φαίνεται πως έστρεψε το τηλεοπτικό κοινό στη δημόσια τηλεόραση.

Ακόμα και πριν το ξεκίνημά της, η «Νύχτα του Αυγούστου» με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη, άρχισε να τρεντάρει στο Twitter.

trends.JPG

Lucky Seven για το Voice

H 7η πρεμιέρα του Voice έκανε το Twitter να μπει και πάλι στο παιχνίδι αλλά η διαπίστωση για μια ακόμα σεζόν είναι μία: Οι κριτές παραμένουν πρωταγωνιστές και οι παίκτες αναλαμβάνουν ξανά τον ρόλο κομπάρσου, ακόμα και στην κρίσιμη στιγμή των blind auditions.

Αγαπημένος του κοινού και φέτος ο νέος Κωνσταντίνος Αργυρός και φυσικά ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός με το πάντα χιουμοριστικό σχόλιό του. Ο Κωνσταντίνος τραγούδησε μέχρι και ποντιακά.

https://www.instagram.com/p/CjOMo02gFpG

Αυτό που παραμένει ζητούμενο και στο Twitter όσον αφορά το Voice είναι η απουσία καλών φωνών!

https://www.instagram.com/p/CjOLUb2MjUH

Όλα δείχνουν πως με την απουσία θα μείνουμε

Asian Express πάει με καρβουνιάρη!

Το Express της Ασίας στο Star, δεν έκανε τελικά το μεγάλο γκελ στο Twitter, που είδε χλιαρά το δεύτερο επεισόδιο και πολλοί δεν κατάλαβαν καν ότι δεν παίζει σε επανάληψη τις Κυριακές.

vasalos.JPG

Η νύχτα του Αυγούστου κέρδισε το Twitter

«Είναι μία εξαιρετική δουλειά, χάρηκα πάρα πολύ που κάνω τον ρόλο που είχα κάνει στο «Νησί». Δεν πειράζει, αλλά θα πω μία μεγάλη κουβέντα. Είναι μία σειρά που πιστεύω ότι θα πάει και στο εξωτερικό. Μετά την συμμετοχή μου στο «Νησί» δεν έκανα τηλεόραση για 10 χρόνια. Επι της ουσίας οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν μετά. Αν έχετε παρατηρήσει, οι περισσότεροι ηθοποιοί που συμμετείχαμε στην σειρά, αργήσαμε πολύ να ξανακάνουμε τηλεόραση», είπε μόλις σήμερα για τη νύχτα του Αυγούστου ο Γιάννης Στάνκογλου ενώ η Μαρία Καβογιάννη δεν έκρυψε πριν μερικές ημέρες τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή στη σειρά αυτή.

Η ιστορία μετά το «Νησί»

Η Μαρία Πετράκη (Γιούλικα Σκαφιδά), όπως θα θυμάσαι, ήταν η μεγάλη κόρη της Ελένης Πετράκη και του Γιώργη, (Κατερίνας Λέχου και του Στέλιου Μάινα) στο «Νησί» με την μικρότερη αδελφή της Άννα (Ευγενία Δημητροπούλου) να είναι η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στον σύζυγό της (Γιάννη Στάνκογλου) και τον εραστή της Αιμίλιο Χειλάκη. Μετά την δολοφονία της από τον σύζυγό της, που συντάραξε το μικρό χωριό της Κρήτης και το κλείσιμο της Σπιναλόγκα, ο χρόνος πηγαίνει 6 χρόνια μετά. Η Μαρία είναι πια παντρεμένη με τον Νίκο Κυρίτση και γιατρό στο νησί και έχει υιοθετήσει την κόρη της δολοφονημένης αδελφής της. Η Γιούλικα Σκαφιδά μας ενώνει το χθες με το σήμερα μιλώντας για τον ρόλο της. Ο σύζυγος της Άννας, Ανδρέας Βανδουλάκης έχει κλειστεί στη φυλακή και ο ξάδελφος και εραστής της γυναίκας του Μανώλης Βανδουλάκης, εξαφανίζεται. Εδώ σε αυτό το ρόλο στην θέση του Αιμίλιου Χειλάκη, έχουμε τον Γιώργο Καραμίχο.

Τα σχόλια στο Twitter

Η εμφάνιση της Γιουλίκας Σκαφιδά στο τελευταίο λεπτό του επεισοδίου, πυροδότησε μπαράζ μηνυμάτων στο Twitter.