Σπύρος Φωκάς: H κόρη της συζύγου του ανέβασε μετά από καιρό φωτογραφίες τους - Το τρυφερό μήνυμα

Σπύρος Φωκάς: H κόρη της συζύγου του ανέβασε μετά από καιρό φωτογραφίες τους - Το τρυφερό μήνυμα

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και την εύθραυστη υγεία του, ο Σπύρος Φωκάς δείχνει να είναι τριγυρισμένος από πολλή αγάπη τόσο από τη σύζυγό του Λίλιαν όσο και από την κόρη της, την οποία νιώθει σαν να είναι δικό του παιδί. 

Άλλωστε και η Κωνσταντίνα, η κόρη της Λίλιαν Φωκά από προηγούμενο γάμο της η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική νιώθει τον κορυφαίο ηθοποιό μας σαν να ήταν βιολογικός της πατέρας. Μάλιστα έχει πάρει και το επίθετό του.

Παλιότερα, η Κωνσταντίνα η οποία επίσης ασχολείται με το θέατρο και την τηλεόραση, όπως και η μητέρα της αλλά και ο πατριός της φυσικά, είχε πει για τον κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό: «Τον νιώθω 100% μπαμπά μου, γιατί είναι πολύ καλός και είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που τον έχουμε στη ζωή μας.

Είναι ένας απλός, έξυπνος και με πολλή ενέργεια άνθρωπος. Και παρότι στην αρχή υπήρξε ένα άγχος και μια αγωνία μεταξύ μας, δεν αργήσαμε να αναπτύξουμε χημεία. Γι’ αυτό και σήμερα είμαστε οικογένεια και συζητάω τους προβληματισμούς μου μαζί του. Μάλιστα, αυτό που κρατάω από εκείνον είναι το να πιστεύω πάντα στον εαυτό μου... Είναι περισσότερο προστατευτικός. Μπορώ να σου πω ότι μαζί τα συζητάμε όλα και πολλές φορές μου δίνει λύσεις σε κάποια θέματα που εγώ δεν τολμώ να τις σκεφτώ καν. Θαυμάζω το πόσο ανοιχτό μυαλό είναι».

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

DPG Network