Η Μαίρη Συνατσάκη αδιαφορεί για το πόσα κιλά έχει πάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Μαίρη Συνατσάκη αδιαφορεί για το πόσα κιλά έχει πάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της
NDP photo agency

Το φύλο και η νονά του μωρού, το outfit που επέλεξε, οι λιγούρες και η ενόχληση. 

Στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, η Μαίρη Συνατσάκη παραμένει cool και δραστήρια και αποφεύγει τις βαρύγδουπες δηλώσεις αναφορικά με το παιδί που περιμένει. Ζει την κάθε μέρα και όλα κυλάνε όπως πρέπει.

Το βράδυ της Τρίτης (5/10) η 38χρονη βρέθηκε σε πάρτι για τα 50 χρόνια γνωστής εταιρίας και μεταξύ άλλων, μίλησε στους δημοσιογράφους για την εγκυμοσύνη της. Η γνωστή YouTuber που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή, αποκάλυψε πως γνωρίζουν το φύλο του μωρού, ωστόσο δε θέλουν να το ανακοινώσουν ακόμα. Η μέλλουσα μαμά, που δεν έχει το άγχος της ζυγαριάς και αδιαφορεί για το πόσα κιλά έχει πάρει, είπε πως νονά του παιδιού της θα είναι η επιστήθια φίλη της, Ντορέττα Παπαδημητρίου, ωστόσο το όνομα δεν θα πάει μέσω της παραδοσιακής οδού.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

«Είμαι στον 7ο μήνα. Είναι όλα πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου, από την ώρα που μπήκα στον τέταρτο όλα κυλάνε όπως πρέπει. Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού αλλά δεν το πολυσυζητάμε ούτε το ανακοινώνουμε. Δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο φύλο του μωρού. Γενικά με τις κοιλιές αγχώνομαι όταν μου λένε διάφορα. Επίσης δεν ζυγίζομαι οπότε δε ξέρω τι έχω πάρει.

Είμαι εγώ πανέτοιμη θεωρείτε για να γίνω μαμά και με ρωτάτε αν είναι ο Ίαν να γίνει μπαμπάς; Είμαστε δυο άνθρωποι που βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν έχουμε ξαναζήσει. Λίγο διαβάζουμε πράγματα αλλά τώρα τα λέμε όλα σε θεωρητικό επίπεδο, όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Λιγούρες δεν έχω. Έχουμε σκεφτεί πράγματα για το όνομα αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά το όνομα του μωρού. Δε ξέρω αν θα γίνει γάμος. Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν αγχώνονται οι γονείς μας οπότε μην αγχώνεστε κι εσείς», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σχετικά με ερώτηση που δέχτηκαν πρόσφατα για την εγκυμοσύνη της από τηλεοπτική εκπομπή, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και ο Αιμιλιανός Σταματάκης, η παρουσιάστρια είπε στην κάμερα: «Θεωρώ ότι σαν θεματική το ότι ρώτησαν κάποιους πρώην συντρόφους μου για την εγκυμοσύνη μου ήταν κάπως τραβηγμένο αλλά στο τέλος το κατάλαβαν όλοι… Δεν είναι όλα για να γίνονται θέματα. Αυτό το πιστεύω γενικά».

Η Μαίρη Συνατσάκη, πριν κάνει τις εν λόγω δηλώσεις, πόζαρε στο φακό φορώντας ρούχα από τη συλλογή της τα οποία και κάλυπταν την κοιλίτσα της.

Όλες οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλιά

Μα ήταν ερώτηση τώρα αυτή; Οι πρώην της Μαίρης Συνατσάκη σχολίασαν (αναγκαστικά) την εγκυμοσύνη της

Οι δύο πρώην της Μαίρης Συνατσάκη, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και ο Αιμίλιος Σταματάκης, ρωτήθηκαν σήμερα το πρωί από δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη. Εκείνοι αντέδρασαν αμήχανα, αλλά η δική της απάντηση μέσω Instagram θα σε βρει απολύτως σύμφωνη. Και εμάς επίσης.

Δεν είναι όλα προς προβολή

Πολλές φορές ξεχνάμε πως υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές ανάμεσα σε ένα δημοσιογράφο και τον συνεντευξιαζόμενο του. Γραμμές που οριοθετούνται βάσει της ευγένειας και του τάκτ. Δεν μπορείς για παράδειγμα (και πολλές φορές το έχουμε αναφέρει και εμείς) να ρωτάς μία γυναίκα που δεν είναι στην πρώτη της νεότητα, αν θέλει και γιατί δεν έχει κάνει ακόμη ένα παιδί. Δεν μπορείς να θίγεις τον σωματότυπο ή τα κιλά μίας γυναίκας, αν δεν γνωρίζεις τι πρόβλημα υγείας μπορεί να αντιμετωπίζει, ή πως αισθάνεται εκείνη για αυτό. Γιατί εκείνη μπορεί να αισθάνεται υπέροχα. Με αυτή τη λογική πρέπει να σέβεσαι μία γυναίκα που ζει το θαύμα της εγκυμοσύνης και βρίσκεται σε σχέση με τον άντρα που θα γίνει πατέρας του παιδιού της και μαζί του θα χτίσουν ένα όμορφο μέλλον. Να σέβεσαι το παρελθόν της και να σέβεσαι τους ανθρώπους που το αποτελούσαν. Μα κυρίως να σέβεσαι τον νυν σύντροφο. Όμως σήμερα, δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, αποφάσισε να ρωτήσει σχετικά, τους πρώην της Μαίρης Συνατσάκη, τον Σπύρο Χατζηγαγγελάκη και τον Αιμίλιο Σταματάκη για την εγκυμοσύνη της.

Αμήχανοι και οι δύο αλλά ευγενέστατοι απάντησαν για να μη φανούν στην κάμερα ότι το αποφεύγουν. Γιατί και με αυτό θα γίνονταν θέμα. Ο μεν Σπύρος Χατζηαγγελάκης απάντησε πως: «Αυτά είναι πολύ προσωπικά πράγματα. Πάρα πολύ προσωπικά πράγματα. Είναι μία συγκινητική και πολύ χαρούμενη στιγμή για αυτόν τον άνθρωπο». Ενώ ο δε Αιμίλιος Σταματάκης - εξίσου άβολα - δήλωσε πως: «Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και καλώς να τα δεχτεί». Προφανώς έκανε λάθος ότι περιμένει δίδυμα από την βιασύνη του;

Η μεν Κατερίνα Καινούργιου διαπίστωσε μετά το τέλος του βίντεο την αμηχανία τους, αλλά ούτε και μπορούμε να φανταστούμε την αμηχανία του Ίαν Στρατή, νυν συντρόφου και πατέρα του παιδιού της Μαίρης Συνατσάκη. Η ίδια μας δήλωσε μόλις πριν από λίγο για το πως αισθάνεται με ανάρτησή της στο Instagram: «Ίσως να μην είναι όλα για να γίνονται θέματα». Φυσικά Μαίρη μου, δεν είναι όλα για να γίνουν θέματα.

sinatsaki.jpg

Σειρά έχει τι; Ο Μύρωνας Στρατής και εκείνος ως πρώην της Μαίρης; Αν πιστεύετε ότι υπήρξε κάποιο κέρδος τηλεοπτικό από όλο αυτό, η απάντηση ήταν, κανένα. Γιατί και οι δύο ηθοποιοί ως έξυπνοι και ευγενείς, ανεξάρτητα από το πως έληξε ο δεσμός τους με την Μαίρη, ευγενικά θα απαντούσαν και με ευχές για μία γυναίκα που θα φέρει σε λίγους μήνες το πρώτο της παιδί.