Μιχάλης Σαράντης: Οι 2 μεγάλες απώλειες της ζωής του και η νέα καθημερινότητα με την κόρη του

Μαρία Ροδίτη
Μιχάλης Σαράντης: Οι 2 μεγάλες απώλειες της ζωής του και η νέα καθημερινότητα με την κόρη του

Εκτός από τα επαγγελματικά του, που πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ο Μιχάλης Σαράντης βιώνει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική του ζωή. Πριν 2 εβδομάδες η σύντροφός του, Μαίρη Μηνά, έφερε στον κόσμο την κόρη τους κάνοντας εκείνον τον πιο ευτυχισμένο μπαμπά του κόσμου.

 

Είναι από εκείνα τα ζευγάρια που θαυμάζεις για την ηρεμία και την αγάπη που εκπέμπουν, χωρίς όμως να κάνουν «φασαρία» με τη σχέση τους. Η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης είναι μαζί 4 χρόνια, και παρόλο που φροντίζουν να απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά τους, έχουν κάθε λόγο τώρα να «φωνάζουν» την ευτυχία τους και το γεγονός ότι έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ειδικότερα, η Μαίρη Μηνά έφερε στον κόσμο πριν 2 εβδομάδες τον καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Σαράντη, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και ο ηθοποιός σήμερα μίλησε σε συνέντευξή του για την αλλαγή αυτή στη ζωή του και την ευτυχία που βιώνει, αλλά και για την απώλεια της μητέρας και του πατέρα του, που του έχουν κοστίσει πολύ.

Η αφιέρωση που έκανε ο Μιχάλης Σαράντης στη Μαίρη Μηνά για την κόρη τους, θα σε κάνει να δακρύσεις

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που είμαι πατέρας»

«Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω πλέον είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και τη γυναίκα μου... Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που έχω την ιδιότητα του πατέρα. Νομίζω φαίνεται στο πρόσωπό μου. Συνειδητοποιώ ότι όταν έρχεται στον κόσμο μια νέα ζωή κάπως επανερχόμαστε και εμείς σε μια βαθιά αθωότητα που θα ήταν καλό να την επιστρατεύουμε στην καθημερινότητά μας ούτως ή άλλως. Ανεξάρτητα από το αν έρχεται μια νέα ζωή μέσα στο σπίτι», δήλωσε ο Μιχάλης Σαράντης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Και συνέχισε: «Η μεγαλύτερα διαφορά στην καθημερινότητά μου μετά τη γέννηση της κόρης μου είναι ότι 3 με 6 το πρωί δεν κοιμάμαι. Με τίποτα».

Η απώλεια της μητέρας του και του πατέρα του

Ο 37χρονος ηθοποιός μίλησε στη συνέντευξή του και για τις 2 μεγάλες απώλειες της ζωής του, της μητέρας του και του πατέρα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών πριν μερικά χρόνια, ενώ τον πατέρα του έχασε ο ηθοποιός πριν μερικούς μήνες και όταν είχαν μάθει ότι η Μαίρη Μηνά είναι έγκυος. Κάτι το οποίο είχε μάθει και ο μπαμπάς του ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/ChC9tubqp27

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πώς διαχειρίστηκα την απώλεια της μαμάς μου. Την απώλεια αυτή τη διαχειρίζεσαι από την πρώτη στιγμή και δεν τη διαχειρίζεσαι και ποτέ. Είναι μια συνεχής κατάσταση που συνεχώς μετασχηματίζεται. Όλο αυτό το πράγμα σε σχέση με τη ζωή και τον θάνατο είναι ούτως ή άλλως μια τέτοια μεταβαλλόμενη κατάσταση. Δεν την έχω διαχειριστεί και ταυτόχρονα την έχω διαχειριστεί με πολλή ειρήνη και αγάπη για να ησυχάσει και η ψυχή της», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Και συνέχισε: «Ένας ενήλικας όταν χάνει και τους δυο γονείς του, παύει να είναι παιδί και γίνεται επισήμως ενήλικας. Είχα την τύχη ή ατυχία η ιδιότητα της ταυτότητάς μου να αλλάξει λίγο πριν γεννηθεί η κόρη μου. Τύχη το λέω γιατί το πένθος για τον μπαμπά κάπως ήρθε παράλληλα με μια ανείπωτη χαρά, γιατί ερχόταν και η κόρη μου παράλληλα. Οπότε, η ιδιότητα της ταυτότητάς μου άλλαξε άρδην. Από εκεί που δεν ήμουν παιδί κανενός ήρθε η πατρότητα να μου αλλάξει τα φώτα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εύχομαι από εκεί που είναι να είναι χαρούμενοι που βλέπουν ότι η οικογένειά τους μεγαλώνει. Και μεγαλώνει με αγάπη. Ένα ανεκπλήρωτο όνειρό μου είναι… να είναι εδώ οι γονείς μου και να δουν την εγγονή τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός φέτος υποδύεται τον Τζόναθαν, τον παραγωγό της μάντρας του Φοίβου, στη σειρά «Νούμερα» της ΕΡΤ, ενώ συμμετέχει και σε δύο θεατρικές παραστάσεις, «Τα Ματωμένα Χώματα» και την παράσταση «Αίας του Σοφοκλή».