Diane Keaton: «Ανακάλυψα πως το να μεγαλώνεις ένα παιδί ήταν η πιο ανθρώπινη αγάπη από όλες»

Diane Keaton: «Ανακάλυψα πως το να μεγαλώνεις ένα παιδί ήταν η πιο ανθρώπινη αγάπη από όλες»

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και πώς πήρε την απόφαση να γίνει μητέρα σε ηλικία 50 ετών.

Η Diane Keaton αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες χάρη στον δυναμισμό, τη θηλυκότητα και την αξιοπρέπεια που αποπνέει. Στο πλαίσιο της συνέντευξής της στο περιοδικό Interview η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως είπε, στην απόφασή της αυτή καθοριστικό ρόλο έπαιξε η οικογένειά της.

«Η απόφασή μου συνδέεται με τη μητέρα μου, για εμένα όλα συνδέονται. Αγαπώ τον πατέρα μου, φυσικά, είναι αυτονόητο. Όμως εκείνη ήταν πάντα εκεί και εκείνος πάντα δούλευε. Δούλευε σκληρά και ήταν πολύ ενδιαφέρων», τόνισε η Keaton.

Και συμπλήρωσε: «Είχε τέσσερα παιδιά. Εγώ ήμουν η πρωτότοκη. Είδα πόσα πολλά άφησε πίσω. Όταν μετακομίσαμε στη Santa Ana, τελείωσε. Δεν δοκίμαζε πράγματα. Νιώθω πως επέλεξε την οικογένεια πάνω από τα όνειρά της. Και ήταν απλά η καλύτερη μητέρα, όμως πιστεύω πως είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκα».

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

Αστειευόμενη, η Keaton εξήγησε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ αναφέροντας πως κανείς μέχρι σήμερα δεν της είχε προτείνει γάμο.

«Παρεμπιπτόντως, κανείς δεν μου ζήτησε ποτέ να τον παντρευτώ, επίσης, έτσι αυτό θα ήταν μια καλή απάντηση. Θα έπρεπε να είχα ξεκινήσει με αυτό και να είχα τελειώσει», είπε η 76χρονη.

Η απόφαση να γίνει μητέρα σε ηλικία 50 ετών

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε πως η μητρότητα δεν έχει καμία σχέση με τον γάμο. Η Keaton αποφάσισε να γίνει μητέρα στα 50 της χρόνια, χωρίς να έχει σύντροφο. Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η Keaton αποφάσισε να μπει σε διαδικασία υιοθεσίας, καταφέρνοντας το 1996 να γίνει μαμά.

Η ηθοποιός απέκτησε εκείνη τη χρονιά την κόρη της, Dexter η οποία πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε. Λίγα χρόνια αργότερα η οικογένεια της ηθοποιού απέκτησε ένα νέο μέλος, τον γιο της Duke.

«Είναι η πιο ταπεινή εμπειρία που έζησα ποτέ. Ξόδεψα τόσο χρόνο να ανησυχώ για το εάν ένας άνδρας με αγαπάει ή όχι. Ανακάλυψα πως το να μεγαλώνεις ένα παιδί ήταν η πιο ανθρώπινη αγάπη από όλες. Είναι άνευ όρων», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/p/ChNrhwkPpiC

Toν περασμένο Αύγουστο η 76χρονη ηθοποιός έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά της, στην τελετή που διοργανώθηκε προς τιμήν της. Η Χολυγουντιανή σταρ έδωσε το παρών με τον 22χρονο γιο της, Duke Keaton, και την 27χρονη κόρη της, Dexter Keaton. Όταν την ρώτησαν πόσο σημαντικό είναι για αυτή που τα παιδιά της την συνόδευσαν στην τελετή, η ηθοποιός απάντησε πως «σημαίνει τα πάντα».

Πηγή κεντρικής: diane_keaton