Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού στον Θανάση Ευθυμιάδη είναι η γνώμη που έχουμε όλοι μας

Πατούλια Κατερίνα
Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού στον Θανάση Ευθυμιάδη είναι η γνώμη που έχουμε όλοι μας

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επέστρεψε στην τηλεόραση ως παρουσιαστής στις Ρίζες του MEGA, σε μια διαφορετική εναλλακτική εκπομπή.

Οι Ρίζες, η σειρά- ντοκιμαντέρ του Θανάση Ευθυμιάδη στο Mega, έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα, χαρίζοντάς μας μια νέα αισθητική στις τηλεοπτικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου.

Αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Ευθυμιάδη εξερεύνησε την έννοια του χορού και έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram:

Ρίζες με χορό

Και φυσικά, αφού νιώσαμε
την "ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ",
στο προηγούμενο επεισόδιο,
είμαστε έτοιμοι να χορέψουμε..
"ΧΟΡΟΣ" λοιπόν...

Θα χορέψουμε μέσα στη φύση με την χορογράφο (και αγαπημένη μου φίλη) Αποστολία Παπαδαμακη @apostoliapapadamaki,
θα χορέψουμε στο κέντρο της Αθήνας με ομάδα Αφρικανών χορευτών ,
θα χορέψουμε με μία μικτή ομάδα ανάπηρων και μη ανάπηρων χορευτών,
και ο πρώτος χρυσός Ολυμπιονίκης μας στην ενόργανη, Ιωάννης Μελισσανίδης @imelissanidis θα μας μαγέψει με την αστείρευτη ενέργεια του και θα μας αποκαλύψει πόσο τον βοήθησε το κλασικό μπαλέτο.

Η αφιέρωση στην Πόντια γιαγιά του

Ο Ποντιακός - αρχαιοελληνικός χορός, Πυρρίχιος, που χορεύω με τα αδέρφια μου από την Ένωση Ποντίων Σουρμένων, είναι ένα Ευχαριστώ προς τους προγόνους μου», έγραψε ο ηθοποιός και λίγο αργότερα έκανε μια εδική αφιέρωση στην πόντια γιαγιά του που έφυγε πέρσι από τη ζωή:

«Ειδικά ένα Ευχαριστώ και μία μεγάλη αγκαλιά στην δικιά μου ρίζα, στην Πόντια γιαγιά μου την Ποινή (Δέσποινα). Παραμένει μέχρι σήμερα, ότι πιο κοντά σε Άγιο έχω δει στη ζωή μου. Όταν (πριν από χρόνια), πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων, το έκανε ήσυχα, με την συνείδησή της καθαρή. Αρκετές φορές στην αιωνόβια ζωή της δεν είχε κάτι να φάει, έφυγε όμως χορτάτη έχοντας αγκαλιάσει 9 παιδιά, 23 εγγόνια, 44 δισέγγονα και ένα τρισέγγονο.

Για τ' εσέν Καλομάνα' μ
Να ελέπς α' σον ουρανόν
το πουλόπο' ς
που χορεύ».

https://www.instagram.com/p/Cj_SgxbIiHW

Ναταλία Γερμανού αποθεώνει Ευθυμιάδη

Και μπορεί οι Ρίζες να παίζουν απέναντι από το Καλύτερα δεν γίνεται στον Alpha με τη Ναταλία Γερμανού, η παρουσιάστρια πάντως έκανε ένα σχόλιο θαυμασμού για τον Ευθυμιάδη και την εκπομπή του.

«Είσαι υπέροχος και η επομπή σου ανάσα», έγραψε η Ναταλία με τον ηθοποιό να απαντά:

«Είσαι είδος υπό εξαφάνιση, γι΄αυτό σε αγαπάω πάνω από 25 χρόνια»

germanou.JPG

Η αλλαγή στη ζωή του Θανάση Ευθυμιάδη

«Την περίοδο της οικονομικής κρίσης έπρεπε να πάρω απόφαση για εμένα αν συνεχίζω ή βρω άλλη λύση και ξύπνησαν οι φωνές των προγονών...Ήταν μια δύσκολη μέρα. Τη θυμάμαι. Ήμουν στη θάλασσα, έπαιρναν τηλέφωνο από τις τράπεζες για τα δάνεια, τις δόσεις, μια τρέλα. Από τη δουλειά σου έλεγαν δεν έχουμε να σε πληρώσουμε. Ήμουν στην παραλία και άρχισε να ρίχνει χιονόνερο, τα έβγαλα όλα, χόρεψα πυρρίχιο, βούτηξα στη θάλασσα και εκεί κατάλαβα ότι τέλειωσε η παλιά ζωή και ο φόβος».

«Όποιος έχει μεγαλώσει κοντά στην φύση, υπάρχει το πίσω μέρος του μυαλού του και κάποια στιγμή όταν τα πράγματα δυσκολέψουν ανασύρονται αυτόματα σαν αυτοπροστασία και λες τι ωρα περνούσα τότε, ας το δοκιμάσω», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Το σπίτι που στεγάζει την αγάπη του με την Άννα Δημητρίεβιτς

Σε μυστική τοποθεσία, 30 μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης και η σύζυγός του Άννα Δημητρίεβιτς έχουν δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο. Το διάσημο ζευγάρι ζει μαζί με τις δύο κόρες του (Ζωή και Σοφία), μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχουν επιλέξει έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής. Προτεραιότητά τους είναι να ζουν με ζεν διάθεση, χωρίς πολλά υλικά αγαθά αλλά με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό προς την φύση.

Το σπίτι του ζευγαριού είναι χτισμένο με πέτρα και το ξύλινο στοιχείο επικρατεί στον χώρο. Η διακόσμηση είναι απλή, με παραδοσιακές αναφορές και αρκετά λουλούδια τα οποία το ζευγάρι έχει σε αφθονία στον κήπο του.