Ποια ηθοποιός είναι η μετενσάρκωση της Marilyn Monroe;

Ποια ηθοποιός είναι η μετενσάρκωση της Marilyn Monroe;

Η Michelle Williams φωτογραφίζεται στη Vogue Οκτωβρίου ως Marilyn Monroe και η ομοιότητα είναι τουλάχιστον εκπληκτική.

Πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «My Week With Marilyn», και η Vogue αποφάσισε να μας δώσει μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Ο λόγος για την Michelle Williams, η οποία θα παίξει τη θρυλική Marilyn Monroe στη ταινία του Βρετανού Colin Clark, την εποχή που η Monroe ζούσε στο Λονδίνο.

Η ηθοποιός φιλοξενείται στο εξώφυλλο της Vogue Οκτωβρίου, ντυμένη και στυλιζαρισμένη ως Marilyn και φωτογραφημένη διά χειρός της φωτογράφου των σταρ, Annie Leibovitz, δείχνοντας πιο απαστράπτουσα από ποτέ. Πως όχι, άλλωστε, όταν έχει ως πρότυπο το «απόλυτο θηλυκό».

Η Williams, εκτός από την εκπληκτική φωτογράφιση, παραχώρησε και μια συνέντευξη στο περιοδικό, στην οποία μιλά, μεταξύ άλλων, και για τον πρώην άντρα της και πατέρα της κόρης της Matilda, Heath Ledger, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο τον Ιανουάριο του 2008 στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του από υπερβολική δόση φαρμάκων.

«Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να σταματήσω να αγγίζω πρόσωπα ανθρώπων γύρω μου. Τους έλεγα "Κοίτα, κινείσαι, είσαι εδώ". Όλα μου φάνταζαν τόσο φευγαλέα και ήθελα να κρατηθώ από κάπου», λέει η Williams για τη περίοδο μετά τον θάνατο του Ledger.

Σχετικά με τη ζωή της τώρα και τη σχέση της με τη κόρη της, η Williams λέει παρακάτω «Πριν τρία χρόνια ένιωθα πως δεν είχαμε τίποτα και τώρα η ζωή μου, η ζωή μας, έχει γιατρευτεί από μόνη της. Δεν λειτουργούν όλα τέλεια, υπάρχουν "τρύπες" και κενά, αλλά τα βασικά πράγματα είναι άθικτα. Ο θάνατος αυτός άλλαξε τον τρόπο που βλέπω τον κόσμο γύρω μου και το πώς αντιδρώ σε καθημερινή βάση. Με άλλαξε σαν γονιό και σαν φίλη. Άλλαξε το είδος της δουλειάς που θέλω να κάνω. Έγινε ο φακός μέσα από τον οποίο βλέπω τη ζωή, πως δηλαδή τίποτα δεν είναι μόνιμο».

Όσο για τον ρόλο της Marilyn Monroe, η Williams λέει πως στην αρχή δεν ήθελε να τον πάρει και προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της να αρνηθεί. Παρ' όλα αυτά όμως, αποφάσισε να δεχτεί, μιας και η Monroe ήταν και το δικό της είδωλο όταν ήταν μικρή, ενώ είχε και αφίσες της στο δωμάτιό της.

«Ένιωσα σαν να αναγεννήθηκα», λέει για τη διαδικασία της μεταμόρφωσής της σε Marilyn. «Ένιωσα σαν να έσπασα το σώμα μου και να το ξανάφτιαξα βάσει της εικόνας της, μαθαίνοντας πώς να περπατάω όπως αυτή, πώς να μιλάω, πώς να κρατάω το κεφάλι μου. Τίποτα από αυτά δεν υπήρχε στη μνήμη μου και χρειάστηκα αρκετό χρόνο για να τα κάνω κομμάτι του εαυτού μου».