Γενέθλια για την Όλγα Ντάλλα, το κορίτσι που έπρεπε να κερδίσει το περσινό GNTM

Γενέθλια για την Όλγα Ντάλλα, το κορίτσι που έπρεπε να κερδίσει το περσινό GNTM

Η Όλγα Ντάλλα, η φιναλίστ του περσινού GNTM γιόρτσε τα γενέθλιά της και έκλεισε 23 χρόνια ζωής.

Ήταν για πολλούς, η πραγματική νικήτρια του περσινού GNTM και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως ο χαρακτήρας της, της κόστισε τον τίτλο του επόμενου GNTM.

Η Όλγα Ντάλλα, άφησε τον πρωταθλητισμό και τον τελευταίο χρόνο ασχολείται με το μόντελινγκ και μόλις χτες έγινε 23 ετών.

Η ξανθιά Όλγα, έδειξε και την αλλαγή στα μαλλιά της, τα οποία δεν είναι πια καρέ αλλά μακριά!

«Aging fine like wine #23

Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας», έγραψε η Όλγα.

olga_ntalla_2955392179376298948.jpg

Τώρα κανείς δεν ξέρει αν η αλλαγή στα μαλλιά σχετίζεται με την διαγραφή των κοινών φωτογραφιών με τον Στυλιανό, τον συμπαίκτη της το GNTM, με τον οποίο ήταν σε σχέση τον τελευταίο χρόνο και οι φήμες τους θέλουν πλέον χώρια.

https://www.instagram.com/p/CkDd6YiMCnD

Μόντελινγκ vs πρωταθλητισμός

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό γιατί έχω χάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι κι επίσης επειδή θέλω να κυνηγήσω το μόντελινγκ, δεν θα έχω χρόνο να συνδυάσω και τα δυο. Οπότε βάζω το μόντελινγκ μπροστά, ίσως έτσι για τον εαυτό μου να κολυμπάω λίγο αλλά στον βαθμό του πρωταθλητισμού δεν νομίζω. Το κολύμπι θέλει πάρα πολλές θυσίες, οπότε από την στιγμή που θέλω να ακολουθήσω το μόντελινγκ τώρα, θα αφοσιωθώ εκεί», ανέφερε.

https://www.instagram.com/p/CXuRlenIOtq

Η ανάρτηση μετά το GNTM

«Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο, μετατράπηκαν σε στόχο και εν τέλει κατέληξαν σε μια πραγματικότητα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όπου μέσα από αυτήν έλαβα μαθήματα τόσο για το modeling όσο και για την ζωή ευρύτερα. Μέσα από αυτό το ταξίδι γνώρισα απίστευτους ανθρώπους που υπήρξαν στήριγμα μου καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα της παραγωγής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και ιδιαιτέρως τους κριτές @genevievevv @angelosbratis @skoulos @ismini_mini και τον Coach @yiorgoskaravas_official .

Είμαι παρά πολύ συγκινημένη για την αγάπη και την στήριξη που έλαβα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο ευχαριστώ τα άτομα που πίστεψαν σε εμένα»

Η αλλαγή σε φωτογραφίες.