Οι παίκτες του MasterChef έκαναν reunion για το χατίρι του Μπόμπενα - Η συνεργασία έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Οι παίκτες του MasterChef έκαναν reunion για το χατίρι του Μπόμπενα - Η συνεργασία έκπληξη

Ο Πάνος και νικητής του περσινού MasterChef, ο Γιάννος, ο Νίκος ο Ιταλός και ο γνωστός μας ως Μπόμπενας, δηλαδή ο Δημήτρης Ταιρίδης, έκαναν reunion. 

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι οντισιόν και τα γυρίσματα του 7ου κύκλου του MasterChef στο Star, οι παλαιοί παίκτες, φαίνεται πως έχουν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό reunion γευσιγνωσίας και οινογνωσίας, για να θυμηθούν τα παλιά. Όλα έγιναν για το χατήρι του Δημήτρη Ταϊρίδη, ο οποίος έχει ανοίξει ξανά το θρυλικό του εστιατόριο, την Μπόμπενα. Αλλά αυτό το reunion, δεν ήταν τυχαίο.

Προς ολοταχώς για τον 7ο κύκλο

Ήδη μετά το τέλος του 6ου κύκλου του MasterChef, που ανέδειξε ως νικητή τον Πάνο Κουμουνδούρο, τον Πανούλη όπως τον έλεγε χαϊδευτικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, η παραγωγή του διαγωνισμού μαγειρικής, είχε ανακοινώσει τον επόμενο κύκλο. Οι συμμετοχές έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ και φέτος (αναμενόμενο) και τα γυρίσματα των οντισιόν θα ξεκινήσουν στα μέσα Νοεμβρίου. Η πρόθεση του καναλιού είναι να κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα, το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Σταθερά στο τιμόνι του, οι τρείς κριτές, οι οποίοι φέτος είναι και οι 3 μπαμπάδες: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τα δώρα της μαμάς του για το νεογέννητο τού θύμισαν τη μεγάλη του αγάπη

https://www.instagram.com/p/Ce5ru2rKvNG

Οι περισσότεροι από τους παίκτες του προηγούμενου κύκλου κράτησαν επαφές μεταξύ τους και ορισμένοι από αυτούς έχουν κάνει και σημαντικά επαγγελματικά βήματα. Ο Δημήτρης Ταιρίδης, όπως είχε ανακοινώσει, άνοιξε ξανά το μαγαζί που διατηρούσε στην Καισαριανή, την θρυλική Μπόμπενα και μάλιστα στην κουζίνα του συνεργάζεται με τον Νίκο Παπαϊωάννου, τον γνωστό μας και με το παρατσούκλι ως ο «Ιταλός», ο οποίος πλέον μετακόμισε από την Ιταλία στην Αθήνα, μαζί με την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/CjqU949MEIk

Πριν από μερικές μέρες για το χατίρι του, συγκεντρώθηκαν και άλλοι παίκτες στο μαγαζί του, για ένα μικρό reunion, το οποίο καθόλου τυχαίο δεν ήταν. Ο νικητής Πάνος Κουμουνδούρος, ο Γιάννης Σδούγκας βρέθηκαν μαζί τους για να θυμηθούν τα παλιά, αλλά και να σχεδιάσουν τα νεότερα στην καριέρα τους. Βέβαια ο Δημήτρης Ταιρίδης, καυστικός όπως πάντα, το έριξε το «καρφί» του στην ανάρτησή του για την συνάντησή τους: «Wine pairing και μαγειρική στο προσκήνιο, χωρίς μοντάζ, κάμερες και iντριγκες». Δεν ξέρουμε σε ποιες ίντριγκες αναφερόταν, πάντως και τον ίδιο τον είχαν κατηγορήσει ότι είχε δημιουργήσει τις περισσότερες. Πάντως από τη λέξη κλειδί που χρησιμοποίησε, το wine pairing (για τους μη γνωρίζοντες σε απλή γλώσσα, είναι το ταίριασμα του κάθε κρασιού, ανάλογα με το γεύμα), φαίνεται πως οι Βig4 του προηγούμενου διαγωνισμού, ετοιμάζουν μία special βραδιά, όπου θα μαγειρέψουν μαζί. Αυτή η ομαδική εκτός διαγωνισμού θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/CkL0Vbvspfn

Και οι 4 από την ημέρα που βγήκαν από τον διαγωνισμό, έχουν καταφέρει να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, δεν ξέχασαν τον φιλικό τους δεσμό και ήρθε η στιγμή να ενώσουν τις δυνάμεις τους, την μαγειρική εμπειρία, αλλά και το γαστρονομικό ταλέντο τους.

Αρκετοί και από τους υπόλοιπους παίκτες, δοκιμάζουν ήδη τις δυνάμεις τους μετά το τέλος MasterChef. Η δεύτερη φιναλίστ, η Καλλιόπη που υπήρξε επίσης από τις πιο δημοφιλείς του διαγωνισμού, έκανε κάποιες σημαντικές συνεργασίες, αλλά το όνειρό της συνεχίζει να είναι, το να δημιουργήσει την δική της καντίνα στο μέλλον. Πάντως αρκετούς από τους παλαιότερους παίκτες, θα τους δούμε ως guest σε κάποια επεισόδια του επόμενου κύκλου.

https://www.instagram.com/p/CfrHuvdKlvp