Ρουβάς και Τσαλίκης πήγαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά οι γιοι τους έκλεψαν την παράσταση

Ρουβάς και Τσαλίκης πήγαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά οι γιοι τους έκλεψαν την παράσταση
ndpphoto@gmail.com

Στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο ΟΑΚΑ ήταν δεκάδες οι celebs που έδωσαν το παρών μαζί με τα παιδιά τους. 

Ήταν μαγική. Η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με γκεστ θα μπορούσαμε να πούμε τον ράπερ 50Cent συγκέντρωσε περισσότερα από 47.000 άτομα όλων των ηλικιών στο ΟΑΚΑ.

Παρά την αναβολή του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου λίγες ώρες πριν την πραγματοποιήσή της, η συναυλία πραγματοποιήθηκε κανονικά την Κυριακή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δίνει ρεσιτάλ στη σκηνή του ΟΑΚΑ και να μην κρύβει τελικά τη συγκίνησή του για όσα έγιναν και για την αγάπη του κόσμου που γέμισε το Ολυμπιακό Στάδιο.

Πλήθος διασήμων στον Αργυρό

Πλήθος διασήμων βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και στήριξαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, η Κατερίνα Λάσπα, ο Πέτρος Ιωακωβίδης, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση ήταν μόνο μερικοί από τους Έλληνες celebs που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ενώ τον ενθουσιασμό του δεν έκρυψε και ο Γιώργος Τσαλίκης που βρέθηκε στη συναυλία μαζί με τον γιο του Χάρη και πόζαραν μαζί στο φακό των φωτογράφων.

50cent.jpg

Ο Τσαλίκης έστειλε και μήνυμα σε όλους για το πόσο δύσκολο ήταν αυτό που πέτυχε ο Αργυρός ειδικά μετά από αναβολή της συναυλίας ενώ αργότερα εξήγησε πως ο Κωνσταντίνος είναι πρότυπο πως όταν θες κάτι, όταν βελτιώνεσαι διαρκώς μπορείς να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, θέλοντας να σχολιάσει πως και ο Κωνσταντίνος στο ξεκίνημά του στο Fame Story είχε ακούσει πολλά για τη φωνή του.

Πάντως, όλοι μιλούσαν για την ομοιότητα του Τσαλίκη με τον γιο του Χάρη. Για τον ρόλο του πατέρα άλλωστε ο Τσαλίκης είχε πει χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Δεν είμαι καλός πατέρας. Επειδή θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου. Νομίζω ότι όποιος σου πει ότι είναι καλός πατέρας είναι ένας άνθρωπος που κρίνει πολύ ελαφριά τον εαυτό του. Το αν είσαι καλός πατέρας, είναι κάτι που θα σου πουν μετά από 18 χρόνια τα παιδιά σου. Ότι προσπαθείς να κάνεις ότι καλύτερο, μπορεί (να το πεις). Γιατί τα χειρότερα λάθη των γονιών έχουν γίνει εν ονόματι της καλής πρόθεσης. Έχω ενοχικές στιγμές. Αλλά επειδή δουλεύω τον εαυτό μου, από μέσα προς τα έξω, φροντίζω να τα ξεπερνάω. Καλός σύζυγος προσπαθώ να είμαι, αλλά μπορώ να σου πω πως είμαι καλύτερος σύζυγος από ότι πατέρας».

Στο ΟΑΚΑ πάντως βρέθηκε για να στηρίξει τον συνάδελφό του και συν-κριτή στο Voice και ο Σάκης Ρουβάς με τον 11χρονο γιο του Αλέξανδρο και πατέρας με γιο δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.