Το χρονικό της φημολογούμενης ρήξης Μενεγάκη - Σπυροπούλου και το reunion - έκπληξη 7 χρόνια μετά

Κατερίνα Μπούσιου

Photo credits NDP photo agency

Το τηλεοπτικό reunion της χρονιάς. Από κολλητές φίλες στο παρελθόν όταν και οι δύο βρίσκονταν στον Alpha και μετά τα δεκάδες δημοσιεύματα για την οριστική ρήξη στις σχέσεις τους, η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντήθηκαν 7 χρόνια μετά. 

Πριν από ένα μήνα, η Ελένη Μενεγάκη είχε στείλει τηλεοπτικά και δημόσια τις ευχές της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν εκείνη είχε πια ανακοινώσει μέσω Instagram την εγκυμοσύνη της. Τότε είχαμε ξαφνιαστεί, γιατί θυμηθήκαμε όλα όσα γράφονταν για την σχέση τους και την οριστική τους ρήξη τα χρόνια που και οι δύο ήταν παρουσιάστριες στον Alpha. Θυμάσαι και εκείνη την ατάκα της Ελένης στην καρέκλα θρόνο της εκπομπής της; Τελικά κόντρα στο χρόνο και στις φημολογίες, οι δυό τους σήμερα έκαναν μία ιδιαίτερα φιλική και απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης. Το κοινό στο Twitter ξαφνιάστηκε με το reunion, αλλά θαύμασε την Κωνσταντίνα που παραδέχτηκε τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν.

Η ατάκα - φωτιά στο θρόνο από την Ελένη

Πριν από 8 χρόνια, στα περιοδικά της εποχής, σχεδόν κάθε εβδομάδα υπήρχαν φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από κοινές τους εξόδους. Οι δύο παρουσιάστριες είχαν γίνει φίλες κολλητές. Μαζί σε δείπνα, μαζί σε γιορτές, σε βόλτες, σε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, αλλά και σε διακοπές. Τότε γραφόταν πως η Ελένη είχε αναλάβει υπό την προστασία της την νεόκοπη και άπειρη παρουσιάστρια Κωνσταντίνα, βοηθώντας της μάλιστα να δείξει το ταλέντο της στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Με την μεσολάβηση της Ελένης όπως γραφόταν, η καλή της φίλη Ζήνα Κουτσελίνη, πείστηκε να πάρει μεταγραφή για τον Alpha για να γίνει η αρχισυντάκτριά της, ο μέντορας και ο άνθρωπος που θα «χτίσει» την καριέρα της. Κάποια πιο ακραία (και ολίγον ευφάνταστα σενάρια) ήθελαν να ορίζει η Ελένη ως διάδοχο της στην τηλεόραση την Κωνσταντίνα. Καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ακριβώς την επόμενη χρονιά, υπήρξαν ξανά τα ακριβώς αντίθετα δημοσιεύματα και αφιερώματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, πως η ρήξη στην σχέση τους ήταν οριστική και πως οι δυό τους, δεν είχαν ούτε τυπική επαγγελματική επικοινωνία.

Μήπως η Ελένη κάνει ξανά το ίδιο λάθος με τους συνεργάτες της; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν η αρχή

Κάποιοι είχαν συσχετίσει και μία ατάκα φωτιά της Ελένης στην έναρξη μίας εκπομπής της. Η παρουσιάστρια είχε καθίσει σε μία καρέκλα θρόνο (ως βασίλισσα της τηλεόρασης) και είχε πει χαρακτηριστικά: «Πείτε μου κάτι. Σε αυτό το θρόνο θα κάτσει ποτέ έτσι όπως πρέπει μία κυρία; Να κάτσω εγώ βρε παιδιά, αλλά το θέμα δεν είναι να κάτσω εγώ, αλλά να βάλουμε κάποια άλλη κυρία να καθίσει εδώ. Μία την φέραμε την καρέκλα, μία που θα την ξαναμαζέψουμε. Τι να κάνω, ήταν ταμένος ο θρόνος, δεν πειράζει».

Κάποιοι ωστόσο δεν είχαν παρατηρήσει πως στο κλείσιμο της κουβέντας της, χαμηλόφωνα η Ελένη είχε πει ένα «Α, ρε Άση», εννοώντας φυσικά την αστρολόγο Άση Μπήλιου και όχι την Κωνσταντίνα, ως τύπου διάδοχο - παρουσιάστρια. Ήταν η εποχή που η αστρολόγος είχε φύγει από την εκπομπή, διατηρώντας ωστόσο φιλικές σχέσεις στην συνέχεια με την Ελένη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όλα αυτά τα χρόνια είχε ρωτηθεί για την σχέση της με την Ελένη και όχι απλά δεν είχε αφήσει κάποιο υπονοούμενο για εκείνη, αλλά συνέχεια τόνιζε τον θαυμασμό της και απέδιδε την ρήξη, σε άλλες προσωπικές προτεραιότητες και των δύο. Σήμερα όχι απλά συναντήθηκαν σε θερμό κλίμα, αλλά η Κωνσταντίνα της αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει. Όταν η Ελένη είπε ότι μάλλον περιμένει παίδαρο, εκείνη χαμογέλασε καταφατικά. Ανάμεσα σε αγκαλιές και φιλιά και εκατέρωθεν κοπλιμέντα, η Queen Ντίνα, μας έδειξε ένα άλλο προφίλ και έχοντας αναθεωρήσει την συμπεριφορά της και τα πολλά λάθη που έκανε στο παρελθόν: «Μπήκα μέσα και κάποιους από αυτούς που βλέπω στο στούντιο τους ντρέπομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το Twitter για πρώτη φορά εκτός από την έκπληξη για αυτό το τηλεοπτικό reunion, είχε και αρκετά θετικά σχόλια για την μέλλουσα μαμά Κωνσταντίνα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης