Εδώ Ουγγαρέζος, εκεί Ουγγαρέζος, πού είναι ο Ουγγαρέζος; Η φερόμενη ρήξη με Μενεγάκη και η Σκορδά

Εδώ Ουγγαρέζος, εκεί Ουγγαρέζος, πού είναι ο Ουγγαρέζος; Η φερόμενη ρήξη με Μενεγάκη και η Σκορδά
Instagram

Η «εξαφάνιση» του δημοσιογράφου από την Ελένη, τα σενάρια για μεταγραφή στη Σκορδά και πού είναι πραγματικά ο Δημήτρης.

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που εγείρει η (κατά πολύ) μειωμένη σε χρονική διάρκεια εμφάνιση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην «Ελένη». Αρχικά ήταν οι χρήστες του Twitter που παρατήρησαν την «εξαφάνιση» του δημοσιογράφου από την εκπομπή στην οποία μέχρι πρότινος είχε πολύ πιο έντονη συμμετοχή.

Κατόπιν, ξεκίνησαν να γίνονται τα σχετικά ρεπορτάζ και πράγματι, η παρουσία του έχει πια περιοριστεί κατά πολύ. Εύστοχα μάλλον κάποιοι συνέδεσαν την αλλαγή αυτή με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Θυμίζουμε ότι στο Open Weekend ισχυρίστηκαν πως ο παρουσιαστής ενδέχεται να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, μεταβαίνοντας από το Mega στον SKAI. Ακόμη, τόνισαν πως η Φαίη Σκορδά, με την οποία έχει συνεργαστεί για πολλά χρόνια, τον θέλει στο «Πρωινό μας».

Η ίδια εκπομπή μάλιστα ετοίμασε και σχετικό ρεπορτάζ με την αναλυτική διάρκεια παρουσίας του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή την εβδομάδα που μας πέρασε.

Έτσι, τη Δευτέρα 24/10, έμεινε στον αέρα 12 λεπτά. Την Τρίτη 25/10 μπήκε στο πλατό στα μισά της εκπομπής και μίλησε για ένα μόλις λεπτό. Την Τετάρτη 26/10 μπήκε και πάλι αργότερα στην εκπομπή και οι κάμερες τον έδειξαν για περίπου 3 λεπτά, με αποκορύφωμα την Πέμπτη 27/10 που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν εμφανίστηκε καθόλου στην εκπομπή. Την Παρασκευή η «Ελένη» δεν προβλήθηκε λόγω της αργίας της εθνικής επετείου.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διέψευσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» το ρεπορτάζ του Open Weekend, ενώ και η Φαίη Σκορδά χαρακτήρισε πως είναι ανήθικο κάποιος να «κλέψει» έναν συνεργάτη από άλλη εκπομπή.

Ενδεικτικά μερικά από τα σχετικά tweets – «αναζήτησης» του δημοσιογράφου:

Πού είναι τελικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο Instagram, έχει πάει ένα ταξίδι στο Δουβλίνο. Μαζί με καλούς του φίλους, μεταξύ των οποίων και ο Θέμης Γεωργαντάς, αποφάσισε και εκείνος να αλλάξει για λίγο παραστάσεις με αφορμή το τριήμερο, όπως πολλοί ακόμη διάσημοι Έλληνες.

Σε κάθε περίπτωση και πέρα από τη χιουμοριστική διάθεση, να τονίσουμε ότι ο Δημήτρης είναι ένας άψογος επαγγελματίας και πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του το οποίο είναι 2+1. Οι καλές σχέσεις με τους συνεργάτες του είναι επίσης δεδομένες.