Μήπως η Ελένη κάνει ξανά το ίδιο λάθος με τους συνεργάτες της; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν η αρχή

Κατερίνα Μπούσιου
Μήπως η Ελένη κάνει ξανά το ίδιο λάθος με τους συνεργάτες της; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν η αρχή

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις την νέα και δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στο Mega. Αλλά το παρασκήνιο που αφορά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο τις τελευταίες ημέρες, δείχνει πως απόφασισε να αλλάξει γραμμή πλεύσης. Μήπως όμως κάνει λάθος; 

Η λαϊκή παροιμία είναι σοφή. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Και στην προκειμένη περίπτωση, όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο που αφορά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, κάτι μας δείχνει πιο βαθύ και λιγότερο γνωστό. Δεν ξεκίνησε τυχαία, αλλά δεν θα καταλήξει και τόσο μοιραία, όπως κάποιοι φαντάζονται. Τι συμβαίνει λοιπόν με την συνεργασία τους και τι σημαίνουν οι κινήσεις που κάνει η Ελένη το τελευταίο διάστημα στην εκπομπή της; Μήπως επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος; Το Twitter συνεχίζει και σήμερα να μετρά τα λεπτά παρουσίας του Δημήτρη στην εκπομπή και θέλει να τον βλέπει περισσότερο.

menegaki_allages.jpg

Το μπες - βγες των συνεργατών δεν είναι νέα συνθήκη

Καταρχάς να δώσουμε τα εύσημα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον τρόπο που βρήκε, για να απαντήσει στους συναδέλφους που τον ρώτησαν ευθέως, για το τι συμβαίνει με εκείνον και την Ελένη και τη μη σταθερή παρουσία του στο πάνελ της εκπομπής. Δεν είναι ευχάριστο να σε ρωτούν μπροστά σε κάμερα τι συμβαίνει με τον εργοδότη και προϊστάμενό σου (τυπικά αυτό είναι το Mega και η Ελένη για εκείνον), ούτε και να διαβάζεις όλες αυτές τις ημέρες, αυτά που γράφονται για το τηλεοπτικό σου μέλλον. Τουλάχιστον αμήχανο.

Ο Δημήτρης λοιπόν «γείωσε» την δυναμική του παρασκηνίου και της συνεχιζόμενης φημολογίας και απάντησε λιτά και αισιόδοξα: «Εδώ είμαι, στην Ελένη, στο Mega, αυτό ισχύει. Η εκπομπή είναι έτσι που, ανάλογα με τη θεματολογία, μπαινοβγαίνουμε. Αυτή είναι η κατάσταση. Ήμουν μία χαρά σήμερα, δεν ξέρω αν με απολαύσατε. Είπα ότι είναι έτσι η θεματολογία της εκπομπής, είμαστε πολλοί, άλλος μπαίνει, άλλος βγαίνει. Φυσικά και είναι μία συμφωνία που είχε γίνει εξαρχής».

https://www.instagram.com/p/CjsUXrLjR0I

Πολύ σωστά όπως σημείωσε η Φαίη Σκορδά (η οποία φημολογείται ότι τον πολιορκεί για μελλοντική συνεργασία) πως ο Δημήτρης αισθάνεται αμήχανα και γνωρίζοντάς τον ως χαρακτήρα, υποθέτει ότι θέλει να μπει μία τελεία σε όλα αυτά. Είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει βέβαια, ότι είναι ανήθικο να θέλεις να πάρεις στα μέσα της σεζόν, έναν συνεργάτη μιας άλλης εκπομπής. Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το θέμα εξαρχής, όλα ξεκίνησαν από κάποια σχόλια στο Twitter με τους τηλεθεατές, που άρχισαν να παρατηρούν την απουσία του Δημήτρη και κορυφώθηκαν με ρεπορτάζ στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη αρχικά και όλων των υπολοίπων εκπομπών στην συνέχεια.

Πολύ σωστά ο Δημήτρης, μας ξαναθύμισε ότι αυτό το «μπες - βγες» των συνεργατών έχει ξανασυμβεί. Όχι στον ίδιο μέχρι πρότινος, αλλά στο παρελθόν πολλές φορές και στην προ Mega εποχή. Ακόμη και ο πιο σταθερός και ίσως και ο πιο αγαπημένος συνεργάτης της Ελένης, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ακολουθεί αυτή την διαδικασία.

https://www.instagram.com/p/CfeCTSbjmew

Το λάθος της Ελένης Μενεγάκη και οι αλλαγές

Η Ελένη, μην περιμένετε ότι θα απαντήσει, για όλα αυτά που γράφονται και ακούγονται για τον συνεργάτη της. Το κοινό δεν ενδιαφέρεται να ακούει τον παρουσιαστή να αναλύει την τακτική και τις κινήσεις του. Είναι άτοπο, άκομψο και αχρείαστο. Φυσικά και συνεχίζει να αγαπά και εμπιστεύεται ακόμη τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Άλλωστε επέμενε πολύ μέχρι να τον αποκτήσει στην ομάδα της. Όπως και τον Σάββα Πούμπουρα. Τους έχει δείξει πολλές φορές τηλεοπτικά και δημόσια την αγάπη της. Αλλά η Ελένη με τις κινήσεις που κάνει τελευταία στην εκπομπή της, ακολουθεί μία πάγια τακτική της, όταν τα νούμερα τηλεθέασης, δεν πηγαίνουν καλά. Και εδώ και λίγες εβδομάδες κάποια μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, την έχουν προβληματίσει, γιατί δεν ανταποκρίνονται πάντα σε αυτό που προσφέρει ως θεματολογία.

Εδώ Ουγγαρέζος, εκεί Ουγγαρέζος, πού είναι ο Ουγγαρέζος; Η φερόμενη ρήξη με Μενεγάκη και η Σκορδά

Αλλά εδώ, κάνει ένα λάθος. Αυτό το μπες - βγες των συνεργατών το οποίο το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, για να αφήσει λίγο «αέρα», για να μην μιλάνε όλοι μαζί οι συνεργάτες της, για να είναι πιο ξεκάθαρες οι στήλες της εκπομπής, δεν είναι απαραίτητο ότι αυξάνει ραγδαία την τηλεθέαση. Επίσης το κοινό της έχει δείξει πόσο αγαπά τον Ουγγαρέζο και τον Πούμπουρα και όταν τους στερείς ή τους λιγοστεύεις αυτό που αγαπούν, για να το πούμε λαϊκά, ξενερώνουν. Το ότι το «Κωνσταντίνου και Ελένης» απέναντι της, συνεχίζει να κάνει νούμερα, δείχνει ότι το μεσημεριανό κοινό, θέλει τα σταθερά μοτίβα και χρειάζεται το χιούμορ. Δεν είναι επίσης τυχαίο που το Ρουκ Ζουκ της Ζέτας Μακρυπούλια, συνεχίζει ακάθεκτο.

https://www.instagram.com/p/CfeAY6-Do1Y

Φυσικά (επειδή ξεκινήσαμε με παροιμίες), όσα ξέρει ο νοικοκύρης - στην προκειμένη περίπτωση η νοικοκυρά - δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Κάποιο σχέδιο έχει στο μυαλό της η Ελένη προκειμένου να πάει καλά η εκπομπή της. Σε αυτές τις κινήσεις, ένας επαγγελματίας του είδους της, δεν μένει στους συναισθηματισμούς, αλλά στην ουσία. Και η ουσία είναι πως η εκπομπή του Mega, πρέπει να σωθεί. Για να μην χάσει το καράβι του καναλιού την άξια καπετάνισσα, την πρώτη μεγάλη του μεταγραφή, τη σημαία του. Επίσης, είναι ακόμη η αρχή της χρονιάς. Ξέρεις πόσες αλλαγές θα δούμε ακόμη και από πολλούς; Αμέτρητες. Πάντως και σήμερα το Twitter συνεχίζει να...χρονομετρά τα λεπτά παρουσίας του Ουγγαρέζου στην εκπομπή και τον θέλει περισσότερο.