Θα έχουμε πάντα τη Ρώμη: Μενεγάκη, Βανδή & Σκορδά «το ζούνε» στην αιώνια πόλη με την καλύτερη παρέα

Θα έχουμε πάντα τη Ρώμη: Μενεγάκη, Βανδή & Σκορδά «το ζούνε» στην αιώνια πόλη με την καλύτερη παρέα
Instagram

Μαζί με τους άντρες της ζωής τους. Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι. 

Η Ρώμη είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν ένα ταξίδι που να συνδυάζει ψυχαγωγία και ηρεμία, ενώ παράλληλα είναι πολύ κοντά στη χώρα μας. Έτσι, σε περιπτώσεις όπως αυτές που κάποιος αναζητά προορισμό για ένα τριήμερο, μοιάζει εξαιρετική επιλογή.

Δεν είναι τυχαίο που την Ιταλική πρωτεύουσα διάλεξαν τώρα ταυτόχρονα τρεις από τις διασημότερες Ελληνίδες για να περάσουν εκεί στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Η μία με τον σύζυγό της, η άλλη με τον σύντροφό της και η άλλη με τους γιους της: Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι τρεις βρέθηκαν στη Ρώμη με τους άντρες της ζωής τους. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη με τον ΜάκηΠαντζόπουλο, τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Φαίη Σκορδά με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα.

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια είχε έναν λόγο παραπάνω για να κάνει ένα ρομαντικό ταξίδι με τον Ματέο Παντζόπουλο- εκτός της αργίας και του τριημέρου- καθώς έχει σήμερα, 29 Οκτωβρίου, τα γενέθλιά της. Έτσι, ο πάντα τρυφερός και περιποιητικός με τη σύζυγό του επιχειρηματίας, της προσέφερε μια υπέροχη ανθοδέσμη το πρωί στο κρεβάτι του ξενοδοχείου τους.

«… όταν ξυπνάς την ημέρα των γενεθλίων σου με μια αγκαλιά λουλούδια ! ❤️Μ.Π», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας της ευχαριστώντας τον Μ.Π., aka Μάκη Παντζόπουλο. Θυμίζουμε ότι η οικοδέσποινα του «Ελένη» στο Mega, συμπλήρωσε τα 53 της χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CkStmcNrOCZ

Δέσποινα Βανδή

Η τραγουδίστρια και ο Βασίλης Μπισμπίκης αγαπούν την Ιταλία, μιας και ένα από τα πρώτα τους ταξίδια στο εξωτερικό ως ζευγάρι ήταν εκεί. Τώρα λοιπόν, σχεδόν δύο χρόνια μετά, επέλεξαν να βρεθούν και πάλι στη Ρώμη προκειμένου να επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με ιταλικό αέρα. Πράγματι, θα γυρίσουν στην Αθήνα νωρίτερα από όσους πήγαν εκεί για τριήμερο, λόγω της συμμετοχής της τραγουδίστριας στο J2US (που μεταδίδεται κάθε Σάββατο). Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να πάνε έστω για διήμερο εκεί, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι και αυτοί έχουν να γιορτάσουν την ημέρα των γενεθλίων του πρωταγωνιστή της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Ναι, ο ηθοποιός συμπλήρωσε τα 45 του χρόνια στην αγκαλιά της Δέσποινας Βανδή στην υπέροχη Ρώμη.

Από εκεί ανέβασαν και την πιο #couplegoals φωτογραφία τους.

https://www.instagram.com/p/CkRjcGTM2si
Despoina-Bandh.png

Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια έχει επίσης μια ιδιαίτερη σχέση με την Ιταλία, καθώς είχε σπουδάσει εκεί και σίγουρα της θυμίζει κάτι από την ανεμελιά των φοιτητικών της χρόνων. Έτσι, άδραξε την ευκαιρία της 28ης Οκτωβρίου, που αποτελεί και σχολική αργία, «πετώντας» με τους γιους της για Ρώμη. Εκεί εξερευνούν τους γραφικούς δρόμους, δοκιμάζουν τοπικά φαγητά και φυσικά περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί. Όλα αυτά μέχρι το βράδυ της Κυριακής φυσικά, αφού τη Δευτέρα το πρωί θα μας καλημερίσει και πάλι μέσα από το «Πρωινό μας» στο SKAI.